Codzienny silny ból brzucha !! POMOCY!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Codzienny silny ból brzucha !! POMOCY!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Codzienny silny ból brzucha !! POMOCY!!

Witam wszystkich !

Mam okropny problem z brzuchem.
Na wstępie napiszę, że zaczęłam szukać przyczyny u lekarza, ale może ktoś z was chociaż coś podpowie.

Każdego dnia od półtora miesiąca po wstaniu z lozka mam silny ból brzucha. Pojawia się dopiero kiedy się "rozchodze" po jakichś 20 min. Trwa do 2h. Ma charakter skurczowy. Tak mnie wykańcza, że w momencie kiedy już puszcza zasypiam.
Kolejna kwestia jest taka, że kiedy po przebudzeniu poleze dłuższy czas i nie wstanę to nie boli tak mocno,  jedynie czuje dyskomfort,  takie cmienie.
Ból początkowo zaczyna się w nadbrzuszu,  nad pepkiem, pod mostkiem. Z czasem czuje go w całym brzuchu.
Przy tych moich bolesciach czuje jak przelewa mi się w brzuchu.
Czuje ze chce mi się beknac ale nie mogę.  Jakby coś mi zamykało gardło i wtedy czuje mdłości.
Stolce są luźne. Po wizycie w toalecie ból nie mija. Czuje jakbym nie mogła pozbyć się gazów. 
Zanosi się na mega bąka a jest mini. (Sorki za szczegóły )
Tak bardzo mnie to męczy że postanowiłam napisać tutaj.
Być może ktoś z was miał podobny problem.
Jestem dopiero na początku badań więc proszę o wyrozumiałość 
Obecnie czekam na wyniki na helikobakter.
Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję !

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Codzienny silny ból brzucha !! POMOCY!!

Zapomniałam dodać że mam biały nalot na języku i dziwny posmak w buzi.  Przy czym język jest jakby szorstki.

3

Nie mam pojęcia co to może być, ale właśnie przeczytałam artykuł, gdzie opisano jak Korę diagnozowano 3 lata właśnie z powodu bólów brzucha, a okazało się potem że to nowotwór już z przerzutami. W Polsce szybciej się umrze niż się postawi diagnozę, dopiero prywatnie coś robią.

4

Nirvanka87 napisał/a:

Nie mam pojęcia co to może być, ale właśnie przeczytałam artykuł, gdzie opisano jak Korę diagnozowano 3 lata właśnie z powodu bólów brzucha, a okazało się potem że to nowotwór już z przerzutami. W Polsce szybciej się umrze niż się postawi diagnozę, dopiero prywatnie coś robią.

To prawda.
Możesz podać mi link do tego artykułu?

5

Artykuł jest na onecie w dziale kobieta.  odnośnik też jest na pierwszej stronie onetu, wpisz sobioe w google kora-walczyla-z-rakiem-i-o-lek-dla-polek-chorych-na-raka-jajnika, będzie pierwszy link. tutaj nie można wrzucać linków.

6

Miałam podobne objawy i zdiagnozowano refluks.
Idź do gastrologa, zleci gastroskopię i kolonoskopię, wszystko będzie jasne.

7

Cyngli napisał/a:

Miałam podobne objawy i zdiagnozowano refluks.
Idź do gastrologa, zleci gastroskopię i kolonoskopię, wszystko będzie jasne.

Chyba nie mam wyjścia.
1,5 roku temu wyszła mi idealna ale przez ten czas wiele mogło się zmienić.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Codzienny silny ból brzucha !! POMOCY!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024