Od jakiś 2 lat może mniej pracuję z takim kolegą, zawsze mi się podobał i mieliśmy dobry kontakt ze sobą. Nawet nie myślałam o tym żeby do niego podbija bo zawsze miał dziewczynę, a przecież nie będę faceta nikomu odbijać. I w związku z tym nie wiedziałam ze już jest sam. Od jakiegoś czasu jakoś tak wyszło ze zaczął mnie przytulać, a mi się bardzo spodobało, bo jest taki cieplutki jak przytula ☺️ No i ostatnio tak jak ja został w pracy po godzinach i zaproponował ze mnie odwiezie do domu. W między czasie jeszcze jak przeglądałam zdjęcia na telefonie to zaglądał z pytaniem czy nie mam jakiś sexy fotek i stwierdził ze jakby co to do niego zawsze mogę wysyłać. No i jak mnie odwoził to położył mi na kolanie rękę. No i wtedy wiedziałam że coś się kroi, wiec jak tylko dojechaliśmy rzuciłam jakiś głupawy tekst i szybko poszłam. Potem zaczęliśmy pisać ze sobą jak oboje wróciliśmy. No i tak od słowa do słowa okazało się ze jak to on określił „jestem atrakcyjna kobieta”, ze w samochodzie to chciał mnie pocałować i takie tam. Weszliśmy tez na temat seksu i związku, ze on nie zapewni mi na teraz zwiazku ze stabilna przyszłością bo nie wie co będzie za 5 lat czy 10. Następnego dnia w pracy mieliśmy w pracy chwile dla siebie mnie pocałował chociaż ja wgl nie wiedziałam co z tym faktem zrobić bo ja się rozgadalam a on po prostu mnie pocałował żeby mnie uciszyć (no i trochę pomacal mi tyłek
Oczywiście, że wiesz, na czym stoisz
związku z tego nie będzie, co najwyżej seks.
wg. mnie, bardzo jasno i dosadnie dał ci do zrozumienia czego od ciebie oczekuje
właściwie, on wyłożył bez ściemy karty na stół
. Nawet nie myślałam o tym żeby do niego podbija bo zawsze miał dziewczynę, a przecież nie będę faceta nikomu odbijać.
I w związku z tym nie wiedziałam ze już jest sam.
Nie wiedziałaś, że już jest sam i pozwalasz na takie zachowania?
Co do reszty, zgadzam się z powyższym, jesteś dla niego tylko kantydatką do przelecenia. Urabia Cię jak plastelinę. Być może już dawno zauważył Twoje zainteresowanie nim i od razu przeszedł do rzeczy, bez zbędnych ceregieli. Jeśli ulegniesz, to efekt będzie taki, że zaangażujesz sie, a potem będziesz cierpieć. Nie miej tylko żalu, że Cię wykorzystał, bo on nawet nie ukrywa, że chodzi mu tylko o seks. Po za tym dużo ryzykujesz, pozwalając mu na jakieś czułości w miejscu pracy.