Związek ze Starszym facetem z dzieckiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Związek ze Starszym facetem z dzieckiem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Związek ze Starszym facetem z dzieckiem

Witam. To mój pierwszy temat tutaj więc jeśli napisze coś źle to nie negujcie mnie.
W marcu rozstalam się z facetem z którym myślałam że będę do końca życia. Wyszło jak wyszło. Zaczelam pracę na wakacje w czerwcu  i poznałam tam faceta. Ja mam 23 lata. On 33. I ma córkę. Wiem że mu się podobam bo nie raz mi to mówił ale boję się wejść w związek ze Starszym mężczyzna który na dodatek ma córkę. Dodam że mieszkam w Irlandii i on jest irlandczykiem. Mój angielski perfekcyjny nie jest i dodatkowym problemem może być czasem dogadanie się ze sobą.
Jest ktoś jeszcze. Chłopak 2 lata starszy ode mnie który też liczy na coś więcej niż to co jest aktualnie czyli przyjaźń. Polak.
Jednego i drugiego bardzo lubię. Jeden i drugi mi się podoba ale nie wiem co zrobić. Zostały jeszcze jakiś uczucia do faceta z którym rozstalam się w marcu i wciąż to boli.
Doradzicie coś młodej nie doświadczonej dziewczynie?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-08-04 18:20:45)

Odp: Związek ze Starszym facetem z dzieckiem
anielkaxd napisał/a:

Witam. To mój pierwszy temat tutaj więc jeśli napisze coś źle to nie negujcie mnie.
W marcu rozstalam się z facetem z którym myślałam że będę do końca życia. Wyszło jak wyszło. Zaczelam pracę na wakacje w czerwcu  i poznałam tam faceta. Ja mam 23 lata. On 33. I ma córkę. Wiem że mu się podobam bo nie raz mi to mówił ale boję się wejść w związek ze Starszym mężczyzna który na dodatek ma córkę. Dodam że mieszkam w Irlandii i on jest irlandczykiem. Mój angielski perfekcyjny nie jest i dodatkowym problemem może być czasem dogadanie się ze sobą.
Jest ktoś jeszcze. Chłopak 2 lata starszy ode mnie który też liczy na coś więcej niż to co jest aktualnie czyli przyjaźń. Polak.
Jednego i drugiego bardzo lubię. Jeden i drugi mi się podoba ale nie wiem co zrobić. Zostały jeszcze jakiś uczucia do faceta z którym rozstalam się w marcu i wciąż to boli.
Doradzicie coś młodej nie doświadczonej dziewczynie?

Ja doradzę - nie zastanawiaj się nad żadnym związkiem, dopóki wciąż jeszcze myślisz o byłym facecie smile

3 Ostatnio edytowany przez terazszczesliwa (2018-08-04 22:17:50)

Santapietruszka well done!

4

@santapietruszka AVE, święte słowa. Trzeba najpierw przepracować w sobie przeszłość, związki budowane z wybijającym się tłem tego, co było a nie jest, nie będą zdrowe, ni szczególnie dobre dla autorki.

5

Czyli powinnam odpuścić dopuki nie zamknę rozdziału. Okey. Tak myślałam że to nie dobry pomysł.
Ale mam jeszcze jedno pytanie. Jeśli już zamknę tamten rozdział, to czy taki związek ma prawo bytu. Chodzi mi o faceta z dzieckiem. Wiadomo że córka zawsze będzie dla niego najważniejsza. I rozumiem. Tylko nawet jeśli dojdzie do tego że do czegoś między nami dojdzie to czy powinnam się w to pakować czy nie. Poprostu mam 23 lata i boję się takiej odpowiedzialności.

6

Moim zdaniem mając 23 lata powinnaś skupić się na facetach bez dzieci wink

w dziale psychologia jest temat o macochach. Tam sobie poczytaj. Jak dorosłe kobiety mówią o tym, że gdyby zdawały sobie sprawę z tego, jak ciężkie są takie związki, to by w nie nie wchodziły.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Związek ze Starszym facetem z dzieckiem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024