Prośba o pomoc! Pozbawienie praw do dziecka. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Prośba o pomoc! Pozbawienie praw do dziecka.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Prośba o pomoc! Pozbawienie praw do dziecka.

Witam. Szukam Kobiety,która z sukcesem pozbawiła praw rodzicielskich do dziecka swojego byłego partnera. Mam sporo pytań. Potrzebuję pomocy,podpowiedzi i odpowiedzi. Sytuacja mnie mocno stresuje. Z góry dziękuję za pomoc!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prośba o pomoc! Pozbawienie praw do dziecka.
Charpia napisał/a:

Witam. Szukam Kobiety,która z sukcesem pozbawiła praw rodzicielskich do dziecka swojego byłego partnera. Mam sporo pytań. Potrzebuję pomocy,podpowiedzi i odpowiedzi. Sytuacja mnie mocno stresuje. Z góry dziękuję za pomoc!

Jeśli to chodzi o dziecko i pozbawienie praw jednego z rodziców,  tutaj każda tego typu sprawa jest inna, są inne przyczyny, powody, dlatego nie należy polegać na słowu z forum, ale szukać porady u adwokata od takich spraw. On będzie najbardziej kompetentną osobą, a nie użytkownicy z forum.

3

Rozuniem,ale chodzi mi po prostu o zwykłą rozmowę. Wymiene zdań.Kilka słów. Wiem,ze fachowej pomocy nic nie zastąpi.
Dziękuję.

4

Odezwij sie do mnie

5

Charpia, mi się udało. Nie było to przyjemnie,padało wiele przykrych oskarżeń ze strony ojca a ja musiałam udowadniać, że nie jestem wielbłądem. W moim przypadku bardzo pomogły powody na jakie się powoływałam całkowity brak obecności ojca w życiu dziecka. Jakie masz wątpliwości i jakie są powody i przyczyny bo na tej podstawie łatwiej ocenić jak to będzie wyglądało.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Prośba o pomoc! Pozbawienie praw do dziecka.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024