Czy aż tak zle ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Czy aż tak zle ?

Witam wiem ze to forum dla kobiet ale nie mam gdzie sie wygadać ahh więc tak.
Mam 17 lat jestem trochę niesmialy Ale nie az Tak bardzo. Nigdy w życiu się nie całowcałowalem raz czy dwa razy się przytulalem z dziewczyna każda dziewczyna mi mówi że nie jestem brzydki jestem normalny mam 178cm wzrostu (wiem mało) warzyw 79kg ćwiczę na siłowni gram w piłkę Ale nie mogę nikogo znaleźć strasznie mi brakuje kogoś żyje w samotności. Mam 1 przyjaciółkę zakochałem się w niej po uszy wie o tym zorientowała się zapytała się mnie o to powiedziałem ze ja kocham a ona mi że "wiesz że nie możemy być razem" wiem że ma chłopaka Ale on ja olewa ma to gdzieś ona o tym wir Ale go"kocha" wydaje mi się że zależy jej tylko na sexie. Ale dalej jesteśmy przyjaciółmi. Co mam teraz zrobić ktoś coś pomorze ?

2

Odp: Czy aż tak zle ?

forum jest dla pełnoletnich.

3

Dlaczego uważasz, że 178cm. to mało? Moim zdaniem to normalny wzrost, karłem nie jesteś wink
Masz dopiero 17 lat, więc zupełnie nie przejmuj się tym, że jeszcze nigdy się nie całowałeś smile Masz na to jeszcze czas, chłopie wink
Nie szukaj dziewczyny na siłę smile Chcesz być z kimś, kto do Ciebie nie pasuje i męczycie się razem tylko po to, żeby kogoś mieć? Wraz z czasem (nikt nie wie, ile go minie), pojawi się ktoś, dzięki komu Twoje serduszko zabije szybciej i wtedy już będziesz wiedział, że desperackie poszukiwania nie miały sensu smile Daj sobie czas, bycie singlem też jest fajne, coś o tym wiem wink
Dlaczego uważasz, że Twojej przyjaciółce zależy jedynie na seksie? Może po prostu naprawdę Go kocha i próbuje ratować ten związek właśnie poprzez seks? Nie wyciągaj pochopnych wniosków smile
Teraz? Popracuj odrobinę nad swoją ortografią i stylem wypowiedzi, ponieważ kobiety często zwracają na to dość mocno uwagę smile Zacznij też po prostu żyć własnym życiem, luzuj gatki i nie szukaj nikogo na siłę, dziewczyna sama się znajdzie smile A co do przyjaciółki... Odpuść, skoro wprost mówi Ci, że nic z tego nie będzie smile

Mam nadzieję, że pomogłam Ci choć odrobinkę, pozdrawiam smile

4

LuckyStrike. napisał/a:

Dlaczego uważasz, że 178cm. to mało? Moim zdaniem to normalny wzrost, karłem nie jesteś wink
Masz dopiero 17 lat, więc zupełnie nie przejmuj się tym, że jeszcze nigdy się nie całowałeś smile Masz na to jeszcze czas, chłopie wink
Nie szukaj dziewczyny na siłę smile Chcesz być z kimś, kto do Ciebie nie pasuje i męczycie się razem tylko po to, żeby kogoś mieć? Wraz z czasem (nikt nie wie, ile go minie), pojawi się ktoś, dzięki komu Twoje serduszko zabije szybciej i wtedy już będziesz wiedział, że desperackie poszukiwania nie miały sensu smile Daj sobie czas, bycie singlem też jest fajne, coś o tym wiem wink
Dlaczego uważasz, że Twojej przyjaciółce zależy jedynie na seksie? Może po prostu naprawdę Go kocha i próbuje ratować ten związek właśnie poprzez seks? Nie wyciągaj pochopnych wniosków smile
Teraz? Popracuj odrobinę nad swoją ortografią i stylem wypowiedzi, ponieważ kobiety często zwracają na to dość mocno uwagę smile Zacznij też po prostu żyć własnym życiem, luzuj gatki i nie szukaj nikogo na siłę, dziewczyna sama się znajdzie smile A co do przyjaciółki... Odpuść, skoro wprost mówi Ci, że nic z tego nie będzie smile

Mam nadzieję, że pomogłam Ci choć odrobinkę, pozdrawiam smile

Przepraszam za ortografię uwarzam ze to mało bo mi wiele dziewczyn to mówi. Nie szukam nic na siłę Ale bym chciał zobaczyć jak to jest mieć kogoś. Uważam ze jej zależy na sexie ponieważ on ja olewal kilka miesięcy np e waletynki poszedł z kumplami na piwo zamiast z nią gdzieś ona płakała całymi mocami za nim. Kto wtedy był z nią ? Ja starałem się strasznie. A teraz spotykamy się 2/3 razy w miesiącu Ale też tylko Tak "żeby był o" ponieważ on jest strasznie zazdrosny o nią teraz jak raz ja przytulilem na pożegnanie a to było obok przystanku obok szkoły i on to zobaczył powiedział jej ze nie moze się ze mną spotykać. Dużo piszemy a nawet strasznie dużo zawsze jak ma jakieś problemy to jestem obok niej jak jak była w szpitalu bo wykryli u niej guza jakiegoś Ale okazało sie że jest niegroźny to on na to ze była 2 tygodnie w szpitalu był przy niej raz ja starałem sie być w każdy dzień nawet bywało ze byłem raz 2 dni przed szkołą i po szkole.

5

Twój wzrost wcale nie jest najgorszy, uwierz mi na słowo smile
"Mieć kogoś" wcale nie jest tak różowo, jak się wszystkim wydaje, to naprawdę bardzo wiele poświęceń dla tej drugiej osoby, więc korzystaj z życia i szalej, póki Twoje serduszko nie zabiło mocniej wink
Nie rozumiem jakim cudem uznałeś, że Twojej przyjaciółce zależy tylko na seksie na podstawie tego, że jej facet ją olewa? Jak już wspominałam bardzo prawdopodobnym jest, iż ona próbuje tym seksem naprawić swój związek smile Skoro ona jasno mówi, że Go kocha, to pora nareszcie w to uwierzyć, zamiast dorabiać sobie do tego teorie, tym bardziej, że dziewczyna płacze po nocach... Jakby nic nie czuła, to poduszka nie byłaby mokra, proste wink
Bardzo fajnie, że tak ją wspierasz itp., ale skoro dziewczyna wie, że coś do niej czujesz i powiedziała Ci, że mimo wszystko kocha swojego partnera, to zapewne czuje się z tym odrobinę niezręcznie, a przynajmniej ja bym się czuła wink Odetnij się od niej choć odrobinę choćby dla własnego dobra wink

6

Tak wiem ze może się czuc niezręcznie więc nie pokazuje jej  tego i nigdy nie pokazuje. Chciałbym sie odciąć od niej chociaż na chwilę Ale nie umiem nie potrAfie.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024