Problem z orgazmem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Problem z orgazmem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27 ]

Temat: Problem z orgazmem

Hej dziewczyny, postanowiłam założyć własny temat bo potrzebuje poznać wasze zdanie na temat mojego problemu. Otóż współżyje dopiero od 4 miesięcy z moim  pierwszym partnerem seksualnym ( mam 29 lat - to trochę zawstydzające, ale jednak to prawda) za każdym razem podczas seksu jestem mega podniecona, mój chłopak powoli poznaje moje „czułe miejsca” - czesto czuje że jestem już bliska orgazmu ale zaczynam się spinać, przy maksymalnym podnieceniu kiedy jestem już blisko bardzo mocno sie wyginam i drżą mi wszystkie mięśnie tak zupełnie naturalnie - do niczego się nie zmuszam, i jakiś stopuję się przez to „wyginanie” cieszę się jednak bardzo naszà bliskością i staram się nie „zafiksowywać” na myśli o orgazmie i czemu nie moge go w pełni osiągnąć, miesiąc temu byłam trochę sfrustrowana tym brakuem orgazm, ale wyluzowałam bo czytałam dużo na ten temat, i fakt że dopiero rozpoczęłam życie seksualne oraz to że dopiero z moim chłopakiem poznajemy nasze ciała i testujemy co doprowadza nas do rozkoszy. Mój chłopak bardzo dużo czasu poświęca na grę wstępna i uwielbia patrzeć jak jest mi dobrze, dlatego mam nadzieje że orgazm w końcu nadejdzie.. wstrzymałam sie też z masturbacją na jakiś czas bo pomyślałam że wtedy bardziej się skupie na seksie z chłopakiem i powoli widzè małe efekty tego. Stałam sie wrażliwsza na pieszczoty partnera i coraz cześciej jestem już bardzo blisko orgazmu. Dodam że od wielu lat masturbowałam się, a teraz staram sie skupić wyłącznie na seksie z moim mężczyznà. Mam nadzieję że w końcu orgazmy przyjdą, i przecież dopiero rozpoczęłam współżycie dlatego nie bede sie martwić, i mam do pytanie do Was dziewczyny - co mogłabym zrobic podczas stosunku, szczególnie podczas gry wstępnej by w końcu dojść?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z orgazmem

Przyzwyczajenia robią swoje. Trzeba dopomóc sobie w znany Ci sposób i będzie dobrze. Chyba że wstydzisz się tego przed partnerem

3

Odrobinkę się wstydzę, wolę jak mój chłopak mnue dotyka, wtedy cała drżę z podniecenia, może po prostu potrzeba mi więcej ćwiczeñ, może w koñcu się uda

4

Im bardziej traktuje seks jako zabawę tym wrażliwsza jestem na pieszczoty chłopaka i na sam stosunek i za każtym razem jest troszkę lepiej, dlatego myślę że niedługo moze się uda

5

Wszystkiego trzeba się nauczyć, seksu również. To nowa sytuacja, w której się znalazłaś, nie oczekuj, że na wstępie będziesz mistrzynią. Nie tylko on musi poznać Twoje ciało, Twoje potrzeby i sygnały, jakie wysyłasz, kiedy czegoś pragniesz, ale również Ty musisz nauczyć się odbierać to, co on Ci daje. Oswojenie się ze sobą trochę zajmuje, spokojnie smile
Najważniejsze jest, by się nie spieszyć, nie poganiać. Rzeczywiście zaprzestanie masturbacji może dać pozytywne efekty, ale czemu by się nie masturbować przy nim? To nic złego, obydwoje chcecie wspólnego spełnienia.

6

Kochana Zuzeh, dziękuję Ci za Twoje słowa, powoli poznajemy z moim chłopakiem wzajemnie swoje potrzeby, i wyluzowanie i spokojne podejście do seksu i czerpania coraz większej przyjemności bardzo pomaga smile bardzo pomagajà też słowa innych - np Twoje, bo miałam taki okres - może 2 miesiące temu że dołowałam się tą niemożnością osiągniecia orgazmu - bo chciałam od razu przeżywać mega orgazmy jak przy masturbacji zawszze miałam - nawet nakręciłam mojego chłopaka do tego stopnia że byc przygnębiony i obwiniał siebie, aż w końcu znowu zaczęło być spontanicznie i zaczelam byc bardziej wrażliwa na jego każdy dotyk i teraz wiem że to dopiero moje poczàtki i potrzeba dużo praktyki i na pewno zero ciśnienia na orgazm - bo to wszystko psuje. A jeśli chodzi o masturbację przy moim chlopaku to na razie nie jestem gotowa bo kiedy zwierzałam sie jemu z mojej masturbacji z użyciem
wibratora czasem - reagował trochę negtywnie, bo woli sprawiać mi przyjemność a użycie zabawek trochę go hamuje, tylko raz na poczatku związku bawiliśmy się takim jajkiem wibrującym i było fajnie, ale potem jakoś go to denerwowało, ale myślę że przyjdzie taki czas że trochę się oswoi i nje bedziemy już mieli takich „zahamowañ”. Wszystko przed nami i spokój jest najważniejszy smile

7

Święte słowa napisałaś że 'wszystko przed wami' smile
Zgadzam sie z przedmówcami że potrzebujesz czasu bo wiele lat przyzwyczaiłaś się do pewnych nawyków odruchów i reaakcji ciała podczas masturbacji i teraz jest trudniej osiągnąć pełną rozkosz z partnerem.
Ale jest mnóstwo pozytywów bo potrafisz przeżywać przyjemność i jesteś już bardzo blisko:)

Wiem że możesz się niecierpliwić jednak staraj się robić nadal to co sprawia Wam największą przyjemność-spontaniczność,bez przymusu osiągnięcia orgazmu. Przyjdzie nawet nie wiesz kiedy;)

Co sprawia że jest Ci przyjemnie? jakieś szczególne pieszczoty?
U mnie było identycznie...bardzo często się masturbowałam nie będąc w związku i potem z chłopakiem miałam problemy. Odkryłam,że bardzo mnie nakręcało pieszczenie go ustami co obojgu sprawiało nam frajdę i potem niewiele mi było trzeba,żeby dojść:)
Może u Ciebie jest podobnie?

Co do masturbacji przy partnerze...myślę że na to jest czas. Masz prawo się czuć skrępowana bo robisz coś przy drugiej osobie,a wcześniej robiłaś to sama bez wstydu:)
Teraz zdarza Ci się robić to samej?

8 Ostatnio edytowany przez kkujawa3 (2018-07-29 23:40:26)

Nawięcej przyjemności odczuwam kiedy mój chłopak robi mi palcówkę, zawsze najpierw kiedy tak z zaskoczenia mnie dotyka bardzo się wygniam w podnieceniu dzięki czemu robię się bardzo wilgotna - tak samo miałam zawsze przy masturbacji - i wtedy już tak intensywnie odczuwam wszystkie pieszczoty i przy samym stosunku czuję mega przyjemność.

9

potrzebuję takiej gry wstępnej żeby mocniej czuć mojego chłopaka kiedy już jest we mnie - a on uwielbia gre wstępnà, wręcz kocha patrzeć jak jestem taka podniecona i wilgotna i wtedy też sam stosunek jest dla nas obojga bardziej ekscytujący

10 Ostatnio edytowany przez kkujawa3 (2018-07-29 23:45:15)

potrzebuję takiej gry wstępnej żeby mocniej czuć mojego chłopaka kiedy już jest we mnie - a on uwielbia gre wstępną :Dwiele razy tak było że po stosunku moj chłopak jeszcze mnie pieścił palcami i wtedy byłam już mega podniecona i w ekstazie i byłam bardzo bardzo bliska orgazmu. kilja razy nawet wydawało mi się że to był orgazm - bo było to bardxo intensywne przeżycie - ale potem porôwnałam je do orgazmu przy masturbacji i stwierdziłam że to jeszcze nie był ten „właściwy” orgazm. Ale myślę że już wszystko jest na dobrej drodze, sloro moje stany i odczucia są tak bardzo silne smile a jeśli chodzi o masturbacje to wciaz mi się zdarza i to przy użyciu wibratora, ale ostatnio pomyślałam że jeśli orgazm skojarzy mi sie z takimi silnymi wibracjami to może być potem ciezej przy osiagnieciu orgazmu z chłopakiem

11 Ostatnio edytowany przez kkujawa3 (2018-07-29 23:46:05)

.

12 Ostatnio edytowany przez kkujawa3 (2018-07-29 23:49:55)

Ogromną nadzieję dały mi Twoje słowa morena19 sponatniczność jest najważaniejsza i orgazmy na pewno niedługo przyjdą a przecież takie wspólne zabawy i poznawanie siebie nawzajem z partnerem tez jest mega ekscytujace i podnievcające zwłaszcza że podczas pieszczot i samego stosunku coraz mocniej czuję mojego chlopaka smile

13 Ostatnio edytowany przez kkujawa3 (2018-07-29 23:50:50)

I myśle że teraz bedzie już tylko lepiej smile

14

Nie pisz tylu postów pod postem wink

weź poprawkę na to, że orgazm, który fundujesz sobie sama może być trochę inny niż orgazm, który funduje Ci facet. Nie ma co porównywać. Jest Ci dobrze, to się tym ciesz zamiast się przejmować.

15

Jesteś w bardzo dobrej sytuacji bo potrafisz przeżywać rozkosz podczas gry wstępnej i seksu:) Wiele dziewczyn tego nie umie po doświadczeniach z masturbacją więc masz szczęście:)
Wszystko przyjdzie z czasem i odkryjesz nowe sposoby przeżywania orgazmu. One mogą być inne a jeśli bardzo Ci zależy to zrób sobie przerwę od masturbacji,odstaw wibrator i tylko kwestią czasu będzie jak odlecisz dzięki chłopakowi:)

Widać że się bardzo stara i co ważne-uwielbia to robić:) Odwdzięczaj mu się i sprawiaj niespodzianki. Faceci lubią seks oralny,a Ty?

Jaki masz wibrator? ja używam dildo które można przyssać do ściany lub podłogi i nabijać się:)

16

kkujawa3 napisał/a:

potrzebuję takiej gry wstępnej żeby mocniej czuć mojego chłopaka kiedy już jest we mnie - a on uwielbia gre wstępną :Dwiele razy tak było że po stosunku moj chłopak jeszcze mnie pieścił palcami i wtedy byłam już mega podniecona i w ekstazie i byłam bardzo bardzo bliska orgazmu.

Czyli uwielbia "grę wstępną". A pieści Cię PO stosunku? Mamy sprzeczność, czyli opowiadasz głupoty.
Skoro uwielbia Cię pieścić, to niech pieści najpierw, a potem stosunek.

17 Ostatnio edytowany przez kkujawa3 (2018-07-30 23:03:15)

Gary napisał/a:

Czyli uwielbia "grę wstępną". A pieści Cię PO stosunku? Mamy sprzeczność, czyli opowiadasz głupoty.

Pieści mnie zawsze przed i czasem też po stosunku, co jest mega eksctujące bo piszczoty przed stosunkiem mocno mnie podniecają i przygotowujà do stosunku a kiedy dotyka mnie jeszcze po stosunku wzmacnia doznania i wtedy zawsze jestem mega bliska szczytowania.

18 Ostatnio edytowany przez kkujawa3 (2018-07-30 23:11:17)

morena19 napisał/a:

Jesteś w bardzo dobrej sytuacji bo potrafisz przeżywać rozkosz podczas gry wstępnej i seksu:) Wiele dziewczyn tego nie umie po doświadczeniach z masturbacją więc masz szczęście:)
Wszystko przyjdzie z czasem i odkryjesz nowe sposoby przeżywania orgazmu. One mogą być inne a jeśli bardzo Ci zależy to zrób sobie przerwę od masturbacji,odstaw wibrator i tylko kwestią czasu będzie jak odlecisz dzięki chłopakowi:)

Widać że się bardzo stara i co ważne-uwielbia to robić:) Odwdzięczaj mu się i sprawiaj niespodzianki. Faceci lubią seks oralny,a Ty?

Jaki masz wibrator? ja używam dildo które można przyssać do ściany lub podłogi i nabijać się:)

Mój chłopak na początku naszego związku, czyli też na samym poczàtku mojego życia seksualnego pięścił mnie ustami ale wtedy jakiś na to nie reagowałam i przyzwyczaliśmy sie i polubiliśmy pieszczoty palcami bo na nie tak mocno teraz reagujè, ale może następnym razem zaproszę go do takuej zabawy i zobaczę jak bede reagować na piszczoty oralne smile to fajny pomysł, dzięki morena19 :* wibratory mam dwa jeden taki zwyczajny ale nakładam na niego taką nakładkę z kolcami smile która bardzo mocno drażni ścianki mojej pochwy, a drugi jest specjalmie wygięty do pieszczenia punktu G, zainteresowałaś mnie tym wibratorem z przyssawką- super sprawa big_smile
Bardzo sie cieszę że jestem coraz wrażliwsza na pieszczoty i stosunek i daje mi to tyle super doznań i ze jestem coraz bliższa orgazmu smile i ostatnio bardzo się staram oddalać myśli o masturbacji, bo od okolo 3 dni nie uprawialiśmy seksu z moim chłopakiem - chodzi na nocns zmianę do pracy i są straszne upały i ja też jestem zmęczona ale jak na razie udaje mi siè nie masturbować i wiem emocje beda silniejsze kiedy bedziemy sie kochać z moim chłopakiem, bo coś na co można poczekać budzi jeszcze sioniejsze emocje i doznania smile zawsze tak mamy z moim chłopakiem że jak mamy np 2 lub 3 dniową przerwę to potem budzi się w nas jeszvze większa namiętność. Jesxcze ogromne emocje jeśli chodzi o sam stosunek wyzwala we mnie kuedy mój chłopak tak powoli we wmnie wchodzi i wychodzi i tak wiele razy pod rząd - wtedy też jestem mega bliska orgazmu smile

19 Ostatnio edytowany przez Gary (2018-07-31 08:21:44)

kkujawa3 napisał/a:
Gary napisał/a:

Pieści mnie zawsze przed i czasem też po stosunku, co jest mega eksctujące bo piszczoty przed stosunkiem mocno mnie podniecają i przygotowujà do stosunku a kiedy dotyka mnie jeszcze po stosunku wzmacnia doznania i wtedy zawsze jestem mega bliska szczytowania.

Po stosunku to po seksie... zazwyczaj... choć każdy jest inny.

20

Jeżeli lubicie oboje pieszczoty palcami to jest jak najbardziej ok:) możesz spróbować i się przekonać,jak teraz reagujesz na pieszczoty językiem.
Taaak to bardzo ekscytujące kiedy chłopak sprawia rozkosz i kochacie się tak jak lubicie:)
Widzę że zaopatrzyłaś się w fajne zabawki i naprawdę lubisz masturbację:) Polecam Ci-wytrzymaj jeszcze i kiedy się pobawicie to może być eksplozja!

Z początku tak byłam przyzwyczajona do dildo że nawet wiązałam chłopakowi oczy żeby nie widział,jak w tajemnicy nabijam się i sobie dyskretnie ujeżdżam:)
A Ty lubisz stawiać laskę swojemu?
Od dawna się masturbujesz?

21

morena19 napisał/a:

Jeżeli lubicie oboje pieszczoty palcami to jest jak najbardziej ok:) możesz spróbować i się przekonać,jak teraz reagujesz na pieszczoty językiem.
Taaak to bardzo ekscytujące kiedy chłopak sprawia rozkosz i kochacie się tak jak lubicie:)
Widzę że zaopatrzyłaś się w fajne zabawki i naprawdę lubisz masturbację:) Polecam Ci-wytrzymaj jeszcze i kiedy się pobawicie to może być eksplozja!

Z początku tak byłam przyzwyczajona do dildo że nawet wiązałam chłopakowi oczy żeby nie widział,jak w tajemnicy nabijam się i sobie dyskretnie ujeżdżam:)
A Ty lubisz stawiać laskę swojemu?
Od dawna się masturbujesz?

Masturbuje się od jakichś 7 lat, dokładnie nie pamiętam kiedy to sie zaczęło, ale na pewno od dawna, z różnymi dłuższymi lub krótszymi przerwami.
laskę robiłam chłopakowi tylko kilka razy, jestem trochę "żółtodziobem" . Temu z którym jestem teraz nie robiłam jeszcze... lubię pieścić jego sutki i dotykać "sprzętu" big_smile uwielbiam to big_smile on też big_smile
ostatnio mój chłopak ma zmianę nocna w pracy i nie uprawialiśmy seksu od 6 dni i powstrzymuje się od masturbacji i może będzie eksplozja kiedy następnym razem będziemy się kochać big_smile
Dziękuje Ci morena19 smile za wszystkie słowa, dajesz mi nadzieje i naprawdę wierze ze któregoś dnia zaskoczy mnie ta - eksplozja big_smile dziś mój chłopak trochę mnie dotykał w okolicach łechtaczki ale przez majtki i czułam takie dreszcze big_smile ale oboj byliśmy zmęczeni a mój chłopak jest kochany bo zawsze chce zadbać o moja grę wstępną itd poświęcić dużo czasu żeby nie było tak na szybko, więc jak niedługo będziemy się kochać to będzie szalony wybuch namiętności big_smile nie mogę się doczekać big_smile i już nie denerwuje się tym przymusem osiągnięcia orgazmu i nie wyrzucam sobie - "o, znowu go nie było" - bo wiem że przyjdzie na to czas i to niespodziewanie smile

22

morena19 mam strasznego doła, nie wytrzymalam i sprawiłam sobie przyjemnosc wibratorem... i zamiast rozkoszy dół bo przecież mialam
Zaczekać z tym na mojego chlopaka..

23

Wygląda na to,że masz wielkie potrzeby i to jest jak najbardziej fajne:)  masz świetnego chłopaka że nawet gdy jest zmęczony to chce Ci sprawiać przyjemność. Dlatego dbaj o niego i rób mu różne niespodzianki;)
A on lubi kiedy robisz mu laskę czy woli ręczne robótki?:)
Gdy opowiadasz co tam wyprawiacie to myślę,że jest tam naprawdę ogień:)

Nic się nie stało że to zrobiłaś,mały wypadek przy pracy:) masz ochotę,trudno jest wytrzymać i poszło:)
Nawet Ci troszkę zazdroszczę że masz taki apetyt na seks i tyle chęci;)

Lubisz robić laskę czy raczej głaskać go rękami? Jeśli Twój obecny lubi i czeka na pierwszy raz...to może być wielkie wydarzenie dla niego:)
Napisałam Ci prywatnie @

24

Tak, jest przeogromny ogień big_smile zwłaszcza dziś kiedy się kochaliśmy. Znów prawie prawie dochodziłam, trochę mnie martwi że coś blokuje mi się w głowie, kiedy prawie dochodzę - nie potrafię sobie w głowie pozwolić na orgazm... znacie taki mechanizm dziewczyny? mój chłopak serwuje mi mega grę wstępna, nowe super elementy, potem dwa stosunki i potem znowu pieszczoty i zawsze prawie dochodzę ale coś się blokuje, nie martwię się aż tak bo tak jak piszesz Morena przyjdzie czas na orgazmy, to "coś w mojej głowie się odblokuje i będę mogła mieć tę pełna satysfakcje smile no i w końcu to dopiero mój czwarty miesiąc współżycia i będzie dobrze a nawet super smile a teraz skupiam się na pieszczotach i tych dzikich mega nowych elementach które zaserwował mi dziś mój chłopak big_smile do tej pory czuje dreszcze big_smile

Morena - napisałam Ci prywatną :*

25

Jak piszesz ze skupiasz się na tych super elementach , to znaczy ze niczego nie. zrozumialaś...a moze nie ten partner skoro się tak rozpraszasz.. smile bo skupianie się na elementach jest rozpraszaniem się wlaśnie.

26 Ostatnio edytowany przez kkujawa3 (2018-08-02 13:07:58)

Ela210 napisał/a:

Jak piszesz ze skupiasz się na tych super elementach , to znaczy ze niczego nie. zrozumialaś...a moze nie ten partner skoro się tak rozpraszasz.. smile bo skupianie się na elementach jest rozpraszaniem się wlaśnie.

Chodzi o to że skupiam sie na nich teraz, chodzi o wspomnienie, w trakcie seksu staram się odpłynàć, tylko cos w mojej głowie blokuje mnie przed tym punktem kulminacyjnym. Nie skupiam sie na elementsch seksu w trakcie stusunku, tylko na rozkoszy i dotyku mojego chłopaka.

27

Żenujący, propagandowy wątek pod tytułem: ,,jak być idealnym warsztacikiem do bzykania dla mężczyzny i nie oczekiwać niczego w zamian". Indoktrynacja dla młodych, głupich gęsi z bantustanu. Wstydźcie się.

Posty [ 27 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Problem z orgazmem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024