Chętnie popiszę z kimś w internecie. Jeśli interesuje cię taka znajomość napisz do mnie.
Ja moge po pisac
Ja też mogę
To napisz do mnie.
Ja także mogę popisać
Również jestem chętna
Ja z chęcią popisze z osobami mającymi problemy w związku, nierozumiejącymi facetów, a czasem siebie samych. Ktoś?
Ja z chęcią popisze z osobami mającymi problemy w związku, nierozumiejącymi facetów, a czasem siebie samych. Ktoś?
To ja.
Możesz pisać
Trendi ,ja też chętnie popiszę z tobą. Nie mam teraz koleżanek i nie mam z kim pogadać nawet o zwykłych babskich sprawach.
Napisałam ci już na priv , ale nie wiem, czy dostałaś? Sprawdź!
Pozdrawiam.
I ja chętnie popiszę ☺️
Witam. Jak znosicie te upały? Cieplo jest fajne ale ostatnio to nie jest normalne ciepło, kiedyś za dziecka pamiętam 30 stopni to już był upał, teraz 40 stopni to jest dopiero upał,chore, tęsknię za tamtymi czasami, lato cieszyło, teraz męczy. Jak wy myslicie? Pozdrawiam.
Ja tez chetnie popisze ☺️
13 2018-09-08 03:54:21 Ostatnio edytowany przez Trendi (2018-09-08 03:56:29)
Jeśli ktoś chętny popisać o różnych sprawach to czekam na priv. Wiek i płeć nie jest istotna.
Jestem trochę cicha ale chętnie popiszę
Jestem trochę cicha ale chętnie popiszę
Tez chetna popisac
W związku z nieetycznym i sprzecznym z obowiązującymi na Netkobietach zasadami, jak również wykorzystywaniem naszego forum do własnych celów, konto Autorki zostało zablokowane, a wątek - z uwagi na fakt, że jego istnienie przestaje mieć sens - zamknięty.
Z pozdrowieniami, Olinka