Szukam przyjaciół Legnica i okolice - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam przyjaciół Legnica i okolice

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Szukam przyjaciół Legnica i okolice

Witam jestem Kasia i mam 30 lat moje wielotnie ,,przyjaciółki,,okazały się,,Moherowymi Beretami,,tylko siedzą w domu albo zmęczone albo w pracy albo nic się im nie chce,może to już starość....postanowiłam iść na przód i skasowałam wszystkie numery i szukam nowych przyjaciół skoro Stare mnie nie chcą. Ja jestem bardzo aktywną osobą lubię spacery zakupy siłownię (Ale już Niechodze bo nie mam z kim)picie kawki i ploteczki mam darmowy karnet na basen i nie mam kogo zabrać,piękna działkę na której często griluje ale już niestety tylko z mężem....uwielbiamy wypady za miasto rowerem lub samochodem itd.duzo by pisac ale brak mi kobietki do towarzystwa których kiedyś nie brakowało wokół mnie.....A teraz nic tylko pustka nawet tel nie odbierają na smsa odpisują po miesiącu że zapomniał i takie tam bzdurne wymówki dlatego pokasowalam numery żeby mnie nie korciło dzwonić i pisać A teraz mój tel całkowicie milczy.... Pomocy bo jestem samotna w wielkim mieście......

Zobacz podobne tematy :
Odp: Szukam przyjaciół Legnica i okolice

Hej czy jest ktoś zainteresowany popisaniem?

3

Odp: Szukam przyjaciół Legnica i okolice

Witaj. Zapytanie wciąż aktualne?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam przyjaciół Legnica i okolice

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024