Witam .jestem nowa. Jestem 30 lat w zwiazku.do ten pory wydawalo mi sie ze udanym .wczoraj po raz pierwszy podslyszalam jak maz mowi do kolegi ze co dzień przez okno widzi laskę która ma tak fajną dupę że od razu by ją gryzł. Dla mnie to było szok bo cały czas miałam klapki na oczach i wydawało mi się że mój mąż taki nie jest .kiedy zapytałam go kim jest ta piekna dupa wypierał się że on nic takiego nie mówił.potem że nie pamięta o kim mówił a potem przyznał ze nie powiem mi . Nie robiłam mu zadnych wyrzutów . Za to on stwierdził że zachowuję się jak Hitler że nie ma nic prywatności . Że co ja sobie myślałam że tylko ja mam fajną dupę? Dzis mi powiedział że czuje do mnie nienawisc.czy zrobiłam cos złego? Proszę o poradę
1 2018-07-16 15:58:09 Ostatnio edytowany przez jareknawro1972 (2018-07-16 15:59:09)
po 30 latach w związku czepiasz się, że w męskiej rozmowie jeden facet do drugiego mówi że by się wgryzł w tyłek jakiejś przechodzącej baby? czepiasz się
Kobieto, nie wiem gdzieś ty się uchowała, że nie wiesz jak nieraz faceci rozmawiają o kobietach
Pierwszy post, jak i fakt, że znaleźli się odpowiadający...
Nie szanujecie się ludzie.
Kilo, ale dlaczego?
Nie jest Ciebie wart, nie wszyscy faceci teraz tacy są, że uganiają się za innymi jak są w związku
Taka jest męska natura, ale faceci powinni znać swoje granice. Jak mają żonę, bo "tak rodzina chciała", "ona chciała ślubu" i te de, to niech zachowują się normalnie.
J
areknawro1972]Witam .jestem nowa. Jestem 30 lat w zwiazku.do ten pory wydawalo mi sie ze udanym .wczoraj po raz pierwszy podslyszalam jak maz mowi do kolegi ze co dzień przez okno widzi laskę która ma tak fajną dupę że od razu by ją gryzł. Dla mnie to było szok bo cały czas miałam klapki na oczach i wydawało mi się że mój mąż taki nie jest .kiedy zapytałam go kim jest ta piekna dupa wypierał się że on nic takiego nie mówił.potem że nie pamięta o kim mówił a potem przyznał ze nie powiem mi . Nie robiłam mu zadnych wyrzutów . Za to on stwierdził że zachowuję się jak Hitler że nie ma nic prywatności . Że co ja sobie myślałam że tylko ja mam fajną dupę? Dzis mi powiedział że czuje do mnie nienawisc.czy zrobiłam cos złego? Proszę o poradę
Chodzi o to że to nie jest przechodzaca baba tylko taka któŕą widzi kazdego dnia
To nie jest przechodzaca baba tylko taka ktora widzi kazdego dnia
Troll?