usunięty temat i posty - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » usunięty temat i posty

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: usunięty temat i posty

Proszę  o  wybaczenie  ,że  zakładam  po  raz  kolejny  nowy temat,jednak  poprzednie  sa  zamykane  z  prędkością  swiatła:) także  nawet  nie mogę  zdążyć  z  zamieszczeniem  odpowiedzi:)Ok ,dobra  sorry,umknął     punkt  19  mojej  uwadze:)  teraz  pytanie  ,czy  jeśli napiszę  ,że  szukam  koleżanki  albo  przyjaciółki  wszystko będzie  ok?,bo  takich  tematów  jest  sporo  i  nie  są  usuwane?...

Cyngli napisał/a:

Wyciąg z regulaminu forum Netkobiety:

19. Zabronione jest umieszczanie na Forum postów o charakterze matrymonialnym.

Cały regulamin do wglądu masz tu:
https://www.netkobiety.pl/regulamin.php

Zobacz podobne tematy :
Odp: usunięty temat i posty

A zauważyłeś w ogóle, że to jest forum dla kobiet, a nie dla facetów szukających przyjaciółek? Od tego są inne portale.

3

No dobra, ale jest milion tematów, w których ktoś szuka przyjaciół do pogaduszek. Ok, wiemy, że w tym przypadku nie chodzi o przyjaźń, ale on nie łamie regulaminu zakładając taki temat.

Poza tym niech się sam przekona, że nikogo oprócz znajomego tutaj nie znajdzie.

Autorze: a po kiego grzyba Ty w ten sposób kogoś szukasz? Nie lepiej po prostu samemu pisać na prywatne wiadomości do jakiś dziewczyn? Poczytaj różne wypowiedzi, zobacz która Ci wpadła do gustu i działaj. Może na forum trochę z nią podyskutuj między tematami, albo zajrzyj do jakiś net kafejek. Musisz wybierać najgorszy z możliwych sposobów na poznanie kogoś?

4

Proszę  o  wybaczenie ,ale portale  randkowe są  po  prostu  nieskuteczne,ponieważ  jak  już  wspominałem,przeważającej  większości  kobiet tam  przebywających  tak  naprawdę  nie   zależy  ,żeby  kogoś  poznać. Jest  to  również i dla  mnie  trochę  krępujące , i żenujące aby  na  tym  portalu wychodzić  właśnie  z  taką  właśnie propozycją  matrymonialną.....Z  pozdrowieniami  K.

santapietruszka napisał/a:

A zauważyłeś w ogóle, że to jest forum dla kobiet, a nie dla facetów szukających przyjaciółek? Od tego są inne portale.

5

Autorze, jeśli założysz teraz nowy wątek, w którym napiszesz, że poszukujesz przyjaciółki na wspólny szopping, szydełkowanie, czy manicure - czy na pewno będzie to zgodne z Twoimi prawdziwymi intencjami ?
Jeszcze wczoraj umieściłeś w serwisie ogłoszenie towarzyskie, z którego jasno wynikało, że nie jesteś zainteresowany zawieraniem neutralnych znajomości i nie szukasz platonicznych przyjaźni.

Proszę, nie kombinuj jak ubrać w regulaminowa formę niedozwolone treści.

Jeśli masz jeszcze jakiekolwiek pytania - możemy je wyjaśnić poprzez prywatne wiadomości.
Nie zakładaj w tym celu ciągle nowych wątków.
Uprzedzam, że jeśli mimo mojej prośby będziesz nadal to robił - otrzymasz oficjalne ostrzeżenie.
Moderator IsaBella77 - Isabella.Netkobiety@wp.pl

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » usunięty temat i posty

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024