Obawa przed zostaniem samemu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Obawa przed zostaniem samemu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Obawa przed zostaniem samemu

Cześć kobietki. Piszę tutaj bo chciałbym zasięgnąć waszej porady i tego co sądzicie o mojej sytuacji. Męczy mnie coś więc postanowiłem napisać tutaj bo kto inny mi może poradzić jak nie Wy same.
Mianowicie jestem w związku jakieś pół roku z pewną cudowną dziewczyną, którą kocham nad życie i jest dla mnie taką wymarzoną kobietą i dokładnie  jaką chciałem mieć zawsze czyli totalna wariatka, która kocha życie.
Wszystko jest pięknie i fajnie, ale często mam myśli i obawy, że nagle jej się to wszystko odwidzi i powie mi, żebym po prostu spadał. Zazwyczaj jest to wtedy gdy wiem, że jest w jakimś nowym towarzystwie gdzie są jacyś nowi faceci, którzy mogliby być potencjalnym ''zagrożeniem''. Wtedy właśnie w głowie pojawiają się myśli w stylu a co jeśli jej się ktoś spodoba i stwierdzi, że jest fajniejszy ode mnie i że jednak nie jestem dla niej taki super. Niedługo będzie wybierala kierunek studiów i oczywiście są to nowe znajomości i środowisko i z tym też wlaśnie pojawia się strach, że znajdzię się ktoś komu wpadnie i w oko i ona również stwierdzi, że ja jestem dla niej zbędnym elementem w życiu. Ona jest osobą bardzo kontaktową, która lubi poznawać nowe osoby i od razu wzbudza sympatie u innych ludzi.
Często gdzieś wyjeżdża czy to właśnie dorabiając sobie w ten sposób jako opiekun kolonijny i tego typu rzeczy i wtedy również nasila się takie myślenie.
Możecie myśleć, że jestem po prostu głupi czy coś w ten deseń, ale takie myślenie utrudnia mi normalne funkcjonowanie i nie wiem jak sie ich pozbyć z głowy żeby zwyczajnie nie zwariować. Sam nie wiem dlaczego tak krąży to po mojej głowie, ale to się dzieje samoczynnie i nie mam na to wpływu żadnego.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Obawa przed zostaniem samemu

Serio to taka fajna dziewczyna, że trzeba na jej temat już trzeci wątek zakładać?

3

Odp: Obawa przed zostaniem samemu

Paweł, zaczynasz jakiś temat, nie kontynuujesz go, potem wracasz, piszesz nowy i znów znikasz! Ty naprawdę potrzebujesz porady, czy tylko chcesz się wygadać? Bo jeśli to drugie, to kup sobie pamiętnik, przynajmniej czasu nie będziesz zabierał innym. Zdecyduj się!

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Obawa przed zostaniem samemu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024