"Lekka" biegunka na 3.5h po zażyciu tabletki anty (seks wczoraj) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » "Lekka" biegunka na 3.5h po zażyciu tabletki anty (seks wczoraj)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: "Lekka" biegunka na 3.5h po zażyciu tabletki anty (seks wczoraj)

Cześć,
może wy mnie koleżanki oświecicie bo przejrzałam ulotkę moich tabletek (vines) wzdłuż i wszerz i nic konkretnego nie mogę znaleźć, mam kilka pytań:
1. Tabletki wchłaniają się w ciągu 4 godzin od przyjęcia, to wiem. Natomiast dziś po 3.5h od przyjęcia tabletki wystąpiła u mnie lekka, mała, jednorazowa biegunka. Czy mam ją traktować jako "ostrą" tak jak jest w ulotce i przyjąć kolejną tabletkę jeszcze dziś czy nie?
2. Kochaliśmy się wczoraj z moim narzeczonym i pytanie jak to jest, bo wiadomo że plemniki w organiźmie kobiety żyją jeszcze jakiś czas, jak mam się zachować? Bo wychodzi na to że one nadal we mnie są a tabletka z dziś nie została wchlonięta całkowicie.
Pomocy! + pytanie konkursowe, jak Wy, koleżanki postrzegacie termin "ostra biegunka"? Bo zawsze mnie to zastanawiało co niby jest ostrą a co taką że nie ma powodów do niepokoju
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: "Lekka" biegunka na 3.5h po zażyciu tabletki anty (seks wczoraj)
firedeer napisał/a:

Pomocy! + pytanie konkursowe, jak Wy, koleżanki postrzegacie termin "ostra biegunka"?

Ło, konkurs w nagrodą w ciemno tongue

Jak zjem skrzydełka na ostro w kfc to mam nadzieję, że sedes również cierpi tak jak ja tongue

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » "Lekka" biegunka na 3.5h po zażyciu tabletki anty (seks wczoraj)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024