Ja, Summerka :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Ja, Summerka :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

1

Temat: Ja, Summerka :)

Chciałabym podziękować Olince oraz  wszystkim moim współrozmówcom na Forum za cierpliwość za uśmiech, za wszystko. 
Nic nie trwa wiecznie i moja obecność tutaj też się kiedyś kończy.
Dziękuję.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ja, Summerka :)

Ktoś się zainspirował Iceni ? smile

3

wilczysko napisał/a:

A w jakim sensie?;)

4

Summerka napisał/a:
wilczysko napisał/a:

A w jakim sensie?;)

W tym, że Iceni odeszła z Forum. Zlikwidowała konto.

5

Wilczysko, Iceni nie wpłynęła na mnie  w żaden sposób.

6

Szkoda. Ja, gdybym miała odejść, zrobiłabym to jednak po cichu.

Powodzenia, Summerko.

7

Summerka napisał/a:

Wilczysko, Iceni nie wpłynęła na mnie  w żaden sposób.

Ok. Tak wyszło.

Moim zdaniem :
    szczęsliwe zycie w realu =>odejście z forum. Więc sie cieszę a nie narzekam. Powodzenia!

9

Summerka napisał/a:

Nic nie trwa wiecznie i moja obecność tutaj też się kiedyś kończy.

A dlaczego nie? Nie można podejść tak bardziej hedonistycznie? Życie plus ynternety. Poza tym, nie wiesz, nie życzę, ale może kiedyś trafisz do szpitala i co wtedy będzie? Z jakimiś stękającymi pacjentami będziesz ciągle nawijać? wink

10

tez sie zastanawiam nad tym czemu ledzie tak sie upieraja zeby wybierac miedzy jednym i drugim?
nie mozna miec i jednego i drugiego?

mnie na przyklad forum i obecnosc tutaj nie przeszkadzaja w zyciu ani nie odbieraja czasu

11

ja jestem tu od dłuższego czasu i jakoś czytając różne wątki nigdy nie zdarzyło mi się przekładać to na życie realne.. smile

12

_v_ napisał/a:

tez sie zastanawiam nad tym czemu ledzie tak sie upieraja zeby wybierac miedzy jednym i drugim?

mnie na przyklad forum i obecnosc tutaj nie przeszkadzaja w zyciu ani nie odbieraja czasu

Zgadzam się.
Szczęście w życiu realnym i siedzenie na forum można połączyć - moim zdaniem.

13 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2018-06-21 15:03:36)

_v_ napisał/a:

Też tak uważam, choć czasami za długo się tu zasiedzę, ciut za dużo napiszę i miewam poczucie "przedawkowania" smile

14

Piegowata'76 napisał/a:
_v_ napisał/a:

Też tak uważam, choć czasami za długo się tu zasiedzę, ciut za dużo napiszę i miewam poczucie "przedawkowania" smile

ja nie cierpie wybierac
zwlaszcza ze w zdecydowanej wiekszosci wypadkow naprawde wybierac nie trzeba wink
ale moze to po prostu sie odzywa moja poliamoryczna natura tongue

15

Do miłego, imienniczko smile

16

kuzynko smile

Ciebie tez wzielo?

jesli czujesz przeciazenie emocjonalne lub odczuwasz zla energie, ktora zbyt silnie wplywa na Twoj stan, to odsun sie na jakis czas. daj odpoczac aurze. A wszystko wroci do normy. Przeciez zawsze mozesz wrocic. Chyba, ze czujesz uzaleznienie, ktore powoduje u Ciebie niepokoj. Wtedy rozumiem, wszystkich, ktorzy pragna sobie pomoc i, to wlasnie w taki sposob, przez odejscie.Ale pomysl zastanow sie, masz swoj Nick wlozylas w niego siebie i i teraz chcesz, go uniecestwic?Czy wydarzylo sie konkretnie cos, co jest powodem? Ktos Cie obrazil?

17

Podejrzewam, że mnóstwo złej energii obecnej tutaj ma wpływ na tę decyzję. Nawet jeśli się nie uczestniczy w chamskich sporach to można mieć dość obecności wśród pewnego grona. smile

18

To takie trochę sprawdzanie jak dużo ludzi przyjdzie na swój własny pogrzeb wink

Mimo wszystko... zatęsknisz za nami wink

Powodzenia smile i do następnego przeczytania smile

19

Przypomnia mi się piosenka Ireny Santor "Powrócisz tu" wink

20

_v_ napisał/a:
Piegowata'76 napisał/a:
_v_ napisał/a:

ja nie cierpie wybierac
zwlaszcza ze w zdecydowanej wiekszosci wypadkow naprawde wybierac nie trzeba wink
ale moze to po prostu sie odzywa moja poliamoryczna natura tongue

tak, trzeba sobie dogadzać! w końcu raz się żyje! jestem za. ;-D

21

Będzie mi Ciebie brakowało. Joanna

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Ja, Summerka :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024