Zdrada męża, dziecko z kochanka - nie ma tego złego:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada męża, dziecko z kochanka - nie ma tego złego:)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Zdrada męża, dziecko z kochanka - nie ma tego złego:)

Hej kochani smile
Obiecałam, że się odezwę, przypomnę, jak potoczyła się moja historia wink niektórzy z Was na pewno mnie pamiętają, oraz moje dylematy co do niewiernego męża, który zrobił dziecko kochance i próbował manipulować moja osoba do samego końca;)
Chciałam Wam podziękować na wstępie, bo to dzięki Wam , Waszym mocnym słowom, wsparciu i motywacji otworzyłam w końcu oczy smile
Obecnie jestem w trakcie rozwodu.
Maz oczywiście dalej próbuje swoje łzawe historię na mnie uskuteczniach, całe szczęście bez skutku. Wyleczylam się z niego całkowicie. Zrozumiałam, że jest okropnym człowiekiem i nawet mu trochę współczuję. I nie. Nie życzę mu szczęścia. Wręcz przeciwnie. Mam nadzieję, że w przyszłości spotka go podobna sytuacja do mojej i dostanie mocną lekcję od życia.
A ja ?
Ja znów się uśmiecham. Odbudowalam swoje poczucie wartości. Wróciła moja pewność siebie , radość z każdego dnia tego poprzedniego i tego które nastąpi.
Czekam tylko na moment , w którym będę mogła podziękować mu za to że odszedł . 
A wiecie dlaczego ?
Bo jestem teraz silniejsza. I w między czasie poznałam kogoś, kto na nowo uczy mnie jak być kobietą:)
Dlatego nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło . I pewne zdarzenia, które zwalaja nas z nóg i są naszym prywatnym końcem świata, mogą być początkiem jeszcze czegoś piękniejszego:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdrada męża, dziecko z kochanka - nie ma tego złego:)

Najważniejsze, że wyleczyłaś się z niego..

3

Odp: Zdrada męża, dziecko z kochanka - nie ma tego złego:)

Autorko, Twój poprzedni wątek jest zupełnie świeży, a i dodatkowo dość mocno rozbudowany - spokojnie możesz uaktualnić informacje i wrócić do dyskusji w pierwszym temacie: http://www.netkobiety.pl/t110934.html
W związku z tym, że na forum obowiązuje zasada, że problemy jednego związku opisujemy w jednym wątku, ten temat zamykam.
A Ciebie poproszę, żebyś ponownie zapoznała się z regulaminem.
Bardzo proszę - stosuj się do naszych zasad i nie dubluj istniejących wątków. Dziękuję/ IsaBella77

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada męża, dziecko z kochanka - nie ma tego złego:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024