Pytanie do Pan - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Pytanie do Pan

Witam,

Od 6 miesiecy spotykalem sie z super kobieta. Taki sam wiek (35lat). Po 3 miesiacach zaczelismy podrozowac, przez 24/7 bylismy razem lub caly czas w kontakcie.
Zakochalem sie po uszy. Dwa tygodnie temu powiedziala mi iz nic nie czuje do mnie I to koniec. Podczas rozstania powiedzialem co do niej czuje. Przez dwa tygodnie zero odzewu ( oprocz lajkow na FB ). Pare dni temu wyslalem list opisujace moje uczucia i zegnajacy sie z nia jednoczesnie zyczac wszystkiego najlepszego w zyciu. Warto dodac ze byla wczesniej w 8-letnim zwiazku I skonczyla go ok 3-miesiace przed naszym spotkaniem ( mowila ze zle ja traktowal ).
Dzis postanowilem ze urwe kontakt na calego aby latwiej mi bylo sie pozbierac. Skasowalem Ja na Facebook i ... zaczela dzwonic do mnie. Nie odebralem.
Teraz sie zastanawiam czy oddzwonic? Czy zmienila zdanie czy tylko chce powiedziec ze to “dziecinne “ ze skasowalem ja z Facebook? A moze list pozegnalny na nia zadzialal?
Co radzicie/ myslicie drogie Panie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pytanie do Pan

Przede wszystkim szczera rozmowa. Warto porozmawiać szczerze o swoich uczuciach. Inaczej ciężko powiedzieć co nią kieruje. Być może dla niej to za wcześnie po tak długim związku. A mi się wydaje że 3 miesiące przerwy między związkami to stanowczo za miało. Wydaje mi się że nie jest gotowa na nowy związek i wasza znajomość potoczyła się za szybko.
Na Twoim miejscu odebrałabym telefon, nie zachowywałabym się jak dziecko i z nią szczerze porozmawiała. smile

3

skala45 napisał/a:

Dwa tygodnie temu powiedziala mi iz nic nie czuje do mnie I to koniec.

No i czego jeszcze nie rozumiesz?

4

Jeśli chcesz się dowiedzieć czego ona chce to zapytaj JEJ, nie NAS! my nie umiemy czytać w myślach, to nie forum telepatów i tarocistów wink

5

A może list i "kasacja" spowodowały, że przejrzała na oczy? Może zrozumiała, że to koniec faktycznie i dotarło do niej, że jednak coś czuje...
Ja bym oddzwoniła...

6

skala45 napisał/a:

Witam,

Od 6 miesiecy spotykalem sie z super kobieta. Taki sam wiek (35lat). Po 3 miesiacach zaczelismy podrozowac, przez 24/7 bylismy razem lub caly czas w kontakcie.
Zakochalem sie po uszy. Dwa tygodnie temu powiedziala mi iz nic nie czuje do mnie I to koniec. Podczas rozstania powiedzialem co do niej czuje. Przez dwa tygodnie zero odzewu ( oprocz lajkow na FB ). Pare dni temu wyslalem list opisujace moje uczucia i zegnajacy sie z nia jednoczesnie zyczac wszystkiego najlepszego w zyciu. Warto dodac ze byla wczesniej w 8-letnim zwiazku I skonczyla go ok 3-miesiace przed naszym spotkaniem ( mowila ze zle ja traktowal ).
Dzis postanowilem ze urwe kontakt na calego aby latwiej mi bylo sie pozbierac. Skasowalem Ja na Facebook i ... zaczela dzwonic do mnie. Nie odebralem.
Teraz sie zastanawiam czy oddzwonic? Czy zmienila zdanie czy tylko chce powiedziec ze to “dziecinne “ ze skasowalem ja z Facebook? A moze list pozegnalny na nia zadzialal?
Co radzicie/ myslicie drogie Panie?

Radze dać sobie spokój, bo dostałeś już jasną informację co do stanu jej uczuć. Wszystko co teraz nastąpi, jeśli odnowisz kontakt będzie tworzeniem fatamorgany na własne potrzeby i na potrzeby drugiej strony.
Spełniłeś funkcję plastra po długim związku. Plaster został zerwany. Nie pchaj się w to dalej, bo nic sensownego z tego nie będzie. Najwyżej zabawa w push and pull trwająca dopóki nie pójdziesz po rozum do głowy i nie zostawisz tego.

7

Dziekuje wszystkim za konstruktywne porady/ odpowiedzi.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024