Zakochała się we mnie moja przyjaciółka. Ona jest wolna ja mam męża i dzieci. Jest bardzo dobra przyjaciółka i ciocia dla moich dzieci ale nie wiem co mam robić chyba się w tym wszystkim pogubiłam wiele razem przeszłysmy trudne chwile w życiu i te dobre. Ale zaszło to wszystko za daleko bardzo proszę o pomoc. Co mam dalej robić pomóżcie
Zostaw tak jak jest. A jak pociąga Cię seksualnie to zapytaj męża czy możesz się z nią przespać (ja bym pozwolił) i dalej się przyjaźnijcie.
Zostaw tak jak jest. A jak pociąga Cię seksualnie to zapytaj męża czy możesz się z nią przespać (ja bym pozwolił) i dalej się przyjaźnijcie.
Doszło już dawno do zbliżenia chodzi o to że mecze się w ten sposób inie wiem co robić. Nie mogę z dr Wać kontaktu bo jest moja przyjaciółką
No, przecież Ci powiedział. Mężowi powiedz. Są dwa wyjścia - albo się rozwiedzie, albo będzie chciał popatrzeć i będziecie wszyscy szczęśliwi.
Doszło już dawno do zbliżenia chodzi o to że mecze się w ten sposób inie wiem co robić. Nie mogę z dr Wać kontaktu bo jest moja przyjaciółką
Możesz z nia porozmawiać i uświadomić jej, jak bardzo jesteś nieszczęsliwa i źle się czujesz z tym? Jesli jej na tobie zależy i chce twojego szczęscia, powinna zrozumieć.
Nie męcz się, tylko z nią porozmawiaj.
nikolka napisał/a:Doszło już dawno do zbliżenia chodzi o to że mecze się w ten sposób inie wiem co robić. Nie mogę z dr Wać kontaktu bo jest moja przyjaciółką
Możesz z nia porozmawiać i uświadomić jej, jak bardzo jesteś nieszczęsliwa i źle się czujesz z tym? Jesli jej na tobie zależy i chce twojego szczęscia, powinna zrozumieć.
Salomonka napisał/a:nikolka napisał/a:Doszło już dawno do zbliżenia chodzi o to że mecze się w ten sposób inie wiem co robić. Nie mogę z dr Wać kontaktu bo jest moja przyjaciółką
A tym, że zdradziłaś męża się nie przejmujesz?
A tym, że zdradziłaś męża się nie przejmujesz?
Przejmuję się ale on pierwszy mnie zdradził z alkoholem
jaMajkaa napisał/a:A tym, że zdradziłaś męża się nie przejmujesz?
Oczywiście, że tak jest dalej moim mężem ale pytanie padło odnośnie przyjaciółki a nie męża. I zastanawiam się czy zerwać przyjaźń
nikolka napisał/a:jaMajkaa napisał/a:A tym, że zdradziłaś męża się nie przejmujesz?
Oczywiście, że tak jest dalej moim mężem ale pytanie padło odnośnie przyjaciółki a nie męża. I zastanawiam się czy zerwać przyjaźń
ja myślę ,że czas zweryfikuje waszą przyjaźń . Doszło między Wami do pewnej niezręcznej sytuacji. Na siłę niczego nie odbudujecie ani nie skończycie. Ważna jest szczerość.
nikolka napisał/a:jaMajkaa napisał/a:A tym, że zdradziłaś męża się nie przejmujesz?
Masz ten "problem"na swoje zawołanie.
Wystarczy być wiernym,a tyle problemów mniej.
Intymna sytuacja z Twoją przyjaciółką dała jej nadzieję na jeszcze więcej...
Ok z innej strony-gdyby nie nieświadomy małżonek,brała byś ją pod uwagę jako potencjalną partnerkę?
Może jednak związek z przyjaciółką to lepsze rozwiązanie, niż z mężem alkoholikiem ?
Może jednak związek z przyjaciółką to lepsze rozwiązanie, niż z mężem alkoholikiem ?
Też się nad tym zastanawiam. Bo jak mam sobie życie spieprzyc dla alkoholika a muszę też patrzeć na dzieci to wybór jest prosty
Muszę się nad tym zastanowić bo jednak życie przy alkoholiku to męczarnia a mam dzieci o których muszę pomyśleć zacząć życie na nowo.
Nie wolno zdradzać z takiego powodu. Alkoholizm to sposób na radzenie sobie z problemem i skrytość. Ktoś kto nie chce brać tabletek tak się leczy ze stresu
Nie wolno zdradzać z takiego powodu. Alkoholizm to sposób na radzenie sobie z problemem i skrytość. Ktoś kto nie chce brać tabletek tak się leczy ze stresu
Zdradzać się nie powinno z żadnego powodu, ale zestresowanym alkoholikiem też nie powinno się jakoś zbytnio przejmować, mimo że taki biduś z niego.
19 2018-07-04 14:00:36 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2018-07-04 14:03:58)
Jedynie Ty zdradziłaś. On jest alkoholikiem. Powinnaś te sprawy rozdzielić, bo nie mają ze sobą nic wspólnego. Problem związku z alkoholikiem, a bycie osobą zdradzającą.