Witam mam 30 lat , miesiac temu rozstalem sie z kobieta , bylismy ze soba ponad 2 lata.Ona uwazala ze niechce utrzymywac kontaktu wiec zgodzilem sie , ale pisala i tydzien temu chciala sie spotkac przy piwku , wiec poszedlem pogadalismy i niestety bylo cos wiecej , po tym spotkaniu pisala do mnie jeszcze przez pare dni a we wtorek napisala ze jej byly napisal i ze sie z nim spotka . W co ona gra bo nie kumam tego
Po prostu lubi piec dwie pieczenie na jednym ogniu. Czasem spotkać się z Tobą,czasem z tamtym. Może pozna kogoś niedługo. To będzie Was już trzech. I tak do wyboru do koloru,na którego będzie miała ochotę to zaproponuje spotkanie. Tylko czy oby na pewno taki układ jest coś wart? Czy taki układ da Ci szczęście? To już sam musisz sobie odpowiedzieć na te pytania i podjąć ewentualne decyzje na ich podstawie. Przemysł to dobrze ![]()
Witam mam 30 lat , miesiac temu rozstalem sie z kobieta , bylismy ze soba ponad 2 lata.Ona uwazala ze niechce utrzymywac kontaktu wiec zgodzilem sie , ale pisala i tydzien temu chciala sie spotkac przy piwku , wiec poszedlem pogadalismy i niestety bylo cos wiecej , po tym spotkaniu pisala do mnie jeszcze przez pare dni a we wtorek napisala ze jej byly napisal i ze sie z nim spotka . W co ona gra bo nie kumam tego
A co tutaj jest do kumania ? byłeś z nią 2 lata a teraz wróciła do byłego.Jesteś w tej chwili jako ten trzeci,ale mam nadzieję,że nie będziesz na każde jej zawołanie,napisze sms-a spotkacie się będzie coś więcej,a ona wróci do tamtego,chyba nie chcesz takiego układu? Ja bym mimo wszystko przekreśliła te 2 lata i starała się zapomnieć o tym co było,przykre to, ale najlepsze wyjście.
Nie zastanawiaj się w co ona gra tylko Olej ją szkoda czasu na nią
Przecież nie jesteście w związki, bzykła Ciebie może bzyknie byłego, słowem żyje i Ty żyj.