Spirala Nova t 380 zapytanie o dziwna sytuaje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Spirala Nova t 380 zapytanie o dziwna sytuaje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Spirala Nova t 380 zapytanie o dziwna sytuaje

Dziewczyny! Założyłam spirale Nova T 380 w lipcu zeszłego roku. Jestem bardzo zadowolona, do tej pory wszystko było ok, aż do ostatniej miesiączki. Nie skończyła się ona tak jakby do końca. Przez całe kolejne 3 tygodnie po miesiączce plamiłam, raz bardziej raz mniej. Gdy nadszedł termin kolejnej miesiączki plamienie ustalo. Do tej pory nie dostałam okresu(termin minął już 12 dni temu). Wykluczyłam ciąże, byłam tez u swojego gina powiedział ze wszystko wyglada ok i generalnie nie wie skąd te plamienia. Myśle, ze okresu już nie dostane, może dlatego ze cały miesiąc plamiłam.. do tych co maja spirale a w szczególności taka jak ja, miałyście tak?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Spirala Nova t 380 zapytanie o dziwna sytuaje

Widze las rąk, spokojnie bo nie nadążam z czytaniem

3

Inga234 napisał/a:

Poczekaj trochę na odpowiedź, tu się udzielają ludzie, nie maszyny.

4

Inga234 napisał/a:

Po takiej wstawce to nawet gdybym wiedziała, nic bym Ci nie napisała.
Konsultuj się z lekarzem, nie z nami.

Byłaś u lekarza. Powiedział Ci, że nie wie jakie mogą być tego przyczyny, ale wszystko wydaje się być w porządku, to o co chodzi?
Jestem szczęśliwą posiadaczką owej wkładki i nie miałam takich problemów. Odczekaj do następnej miesiączki. Jak nic się zmieni, wróć do lekarza.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Spirala Nova t 380 zapytanie o dziwna sytuaje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024