Czesc wszystkim
Otoz mam problem z dziewczyna bo ona nie chce isc ze mna na studniówkę. Jestesmy ze soba na odleglosc ona mowi ze tam nikogo nie zna że będzie sie źle i niekomfortowo czula. Co ja mam o tym sądzić?
Hej, moze jest jeszcze jakiś inny powód? Porozmawiaj z nią szczerze, zapytaj czy jeżeli pozna kilku Twoich znajomych wcześniej to się skusi.
Mowie jej zeby powiedziala mi tak szczerze o co chodzi to ona ze juz mi powiedziała. Ze dobrze wiem jaka jest, jaki ma charakter, nikt jej tam nie zna mowi ze beda sie na nia gapic kim jest i wogole i ze bedzie sie czula nieswojo (jest nieśmiała)
No to może właśnie o to jej chodzi?
Co masz sądzić? Pytanie czyje "dobro" jest ważniejsze.
Studniówka jest niby ważnym wydarzeniem życiowym, więc jeśli sam chciałbyś w niej uczestniczyć, to twoja luba powinna się jednak zreflektować i się zgodzić. Ale nic na siłę.
Spoko. Do przyszłego roku może już zerwiecie.
Miałam studniówkę i przeżyłam ją bez ukochanego (trudne konflikty rodzinne), więc i Ty też dasz radę. Niech koleżanka zastąpi Twoją dziewczynę, nawet ta najlepsza.
Jeżeli pytałeś się jej, co jest powodem jej niepójścia na to wydarzenie, które nigdy się nie powtórzy. Szkoda, bo to byłaby Wasza cała noc i mielibyście okazję, abyście się zbliżyli do siebie i wzmocnili relacje, dzięki przyszłym wspomnieniom. No, ale ona nie chce, to trudno. To nie wróży się dobrze.
Skoro to zwiazek na odleglosc - jak czesto sie widujecie? Ile razy dziewczyna byla juz u Ciebie? Zna Twoich rodzicow? Gdzie bedzie spała?
8 2018-05-28 15:40:05 Ostatnio edytowany przez Anet19 (2018-05-28 15:41:05)
Moze to jednak nie związek?
Studniówka to tylko studniówka.
Widzimy, że aż tak blisko bardzo ze sobą chyba nie jesteście jednak.
Dziewczyny lubia w każdym razie mieć pewną swobodę. Jesli będziesz ją za bardzo ograniczał, to Cię pożegna.
Czesc wszystkim
Otoz mam problem z dziewczyna bo ona nie chce isc ze mna na studniówkę. Jestesmy ze soba na odleglosc ona mowi ze tam nikogo nie zna że będzie sie źle i niekomfortowo czula. Co ja mam o tym sądzić?
Jedyne co możesz zrobić,to właśnie wytłumaczyć jej,że jeśli pójdzie z Tobą to będzie miała właśnie okazje poznać Twoich znajomych. A na studniówce nikt nie będzie się innymi zajmować,każdy będzie przejęty swoją rolą.