Witam Serdecznie, poszukuje ładnego stroju kąpielowego w którym zakryta byłaby pupa oraz piersi. Wie ktoś może gdzie mogę taki znaleźć? Dziękuję bardzo za odpowiedzi i pozdrawiam
Najprawdopodobniej w sklepie z kostiumami kąpielowymi.
Co ładne dla kogoś to niekoniecznie innym musi się podobać.
Stroje są w sklepach stacjonarnych i internetowych w dużej ilości do wyboru, do koloru.
Witam Serdecznie, poszukuje ładnego stroju kąpielowego w którym zakryta byłaby pupa oraz piersi. Wie ktoś może gdzie mogę taki znaleźć? Dziękuję bardzo za odpowiedzi i pozdrawiam
Czyli kostium z majtkami i biustonoszem?
Jesteś mężczyzną?
Bo dla kobiet, to raczej normalne, aby piersi były zakryte (obojętne czy jednoczęściowy czy dwuczęściowy)
Jaki rozmiar?
można kupić w sklepie internetowym.
Pytanie zostało tak ogólnie zadane, że obawiam się, że nie pomożemy. Napisz może z czym masz problem, oczywiście poza samym faktem, że nie masz stroju , że poszukujesz podpowiedzi na forum?
Ja swój strój kąpielowy kupiłam przez internet, bo brakowało mi czasu na chodzenie po sklepach. Polecam sprawdzanie w sklepach typu zalando, zalando-lounge, answear... Można tam trafić na różne style i znaleźć strój idealnie dopasowany do potrzeb - no i w super cenie! Przed podjeciem decyzji można też sprawdzić na stronkach typu Once Coupon A Time czy aby nie ma dodatkowych kodów rabatowych, albo darmowej przesyłki.