Pierwsza dziewczyna, co dalej? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pierwsza dziewczyna, co dalej?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Pierwsza dziewczyna, co dalej?

Witam wszystkich, mam problem z moją pierwszą dziewczyna o której pisałem w poprzednim temacie. Jezeli w jakiś  sposób łamie regulamin forum to proszę o scalenie tych dwóch tematów.

Mam 28 i swój pierwszy raz przeżyłem z obecną albo już nie dziewczyna . Po pierwszym razie wyszło tak że na tydzień zamieszkałem u niej bo razem pracujemy i mieliśmy te same zmiany a ona ma problem z dojazdami do pracy . Zachowywaliśmy się jak para śniadanie obiady wszystko razem, kolejne zbliżenia itd. Pod koniec tygodnia wyszła taka sytuacja że jej córka miała problemy z spaniem w nocy, płakała, jakieś problemy w szkole. Wyszla wtedy poważna rozmowa , że za szybko to się między nami dzieje bo jak by nie było po 4 miesiącach spotykania jedną nogą już mieszkałem u niej. Z rozmowy wyszło że ona nie jest jeszcze  gotowa na związek i potrzebuje czasu nas to wszystko a niedawno zakończyła 3 letni związek. Powiedziałem że poczekam na nią, żeby sobie wszystko poukładała , trochę czasu z córką spędziła . Jak mówiła zależy jej na mnie i mi na nich też .

I teraz jest tak że mijamy się zmianami , pisanie smsów nie klei się jak na początku, czuje że się odsunęła odemnie. Nie wiem ile czasu zajmie jej ułożenie sobie tego wszystkiego a ja zaczynam wariować czy coś będzie wiecej. Zrozumcie mnie w tydzień przeżyłem to co mi brakowało to tej pory , sex , pocałunki , przytulnie , wspólne spanie , i brakuje mi tego jak diabli .

Nie wiem ile czasu mam czekać na nią i nie wiem co już mam robić . Proszę i jakieś rady.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pierwsza dziewczyna, co dalej?

hmm..
A może ona juz zrezygnowała i nie wie jak Ci to powiedziec ?? dlatego brak tego co bylo wczesniej.
dziecko ma problemy w szkole i nie spi po nocach dlatego bo mama ma faceta ? no nie sądze..
Ona jest po 3 letnim związku, związała się z Tobą, wprowadziles sie wiec znaczy ze chciala. Ale nie zastanawiałeś się może czy to nie było odbicie się ? zwykła przygoda ? moze cos jej w Tobie nie spasowało i nie mowi tego. A może jest ktoś inny ..
Skoro chciałaby byc z Tobą, to pozwliłaby na to bys był przy Niej kiedy układa sobie życie, wspierał ją i opiekował się nimi.
Moim zdaniem powinienes umowic się z Nią na kawe, i powiedzieć wszystko co Ci leży, co czujesz i czego oczekujesz. Nie okłamujmy się ale Ty mozesz czekać na Nią a w jej łóżku moze sypiac juz ktos inny.. wiesz dlaczego rozstała się z byłym? co spowodowało ze dziecko zostało z Nią ? jak wygladaja teraz relacje z bylym ?

3

Odp: Pierwsza dziewczyna, co dalej?

Proszę, abyś kontynuował dyskusję w swoim poprzednim wątku.
Na forum obowiązuje zasada, że problemy jednego związku opisujemy w jednym temacie.
Zapiznaj się ponownie z regulaminem, ze szczególnym naciskiem na punkt nr 4.
Proszę, stosuj się do naszych zasad i nie zaśmiecaj forum dublami wątków. Dziękuję/ IsaBella77

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pierwsza dziewczyna, co dalej?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024