Witam serdecznie, gdzie można się poznać osób jeszcze oprócz portal netkobiety.pl? - napisz odpowiedź na mojego maila pozdrawiam
Witam serdecznie, gdzie można się poznać osób jeszcze oprócz portal netkobiety.pl? - napisz odpowiedź na mojego maila
pozdrawiam
Może jakbyś napisał po polsku to byłoby łatwiej...
Pffff ależ jesteś poważna i wymagająca! może jakbyś nauczyła i migała język migowy polski, czy to miłe? Oczywiście że nie, jestem osobą niesłyszącą. Niektóre osoby niesłyszące mają gorsze z pisaniem niż ja. Jak tobie przeszkadza albo nie lubisz mnie to stój w kolejce i czekaj to twój problem. Pozdrawiam.
Pffff ależ jesteś poważna i wymagająca! może jakbyś nauczyła i migała język migowy polski, czy to miłe? Oczywiście że nie, jestem osobą niesłyszącą. Niektóre osoby niesłyszące mają gorsze z pisaniem niż ja. Jak tobie przeszkadza albo nie lubisz mnie to stój w kolejce i czekaj to twój problem. Pozdrawiam.
brawo
Dzięki, Lou71.71
Nigdzie nie napisałeś jesteś niesłyszący. Mam głuchoniemą kuzynkę i ona nie ma ŻADNEGO problemu z poprawnym pisaniem.Poza tym,mając internet i chcąc pisać do ludzi warto sprawdzić czy napisałeś poprawnie.To chyba żaden problem.Bo ja naprawdę muszę się nieźle nagimnastykować,żeby zrozumieć o co Ci chodzi.A jak się już tak nagimnastykuję to...nie chce mi się odpisywać
Ja całe życie jestem dyslektykiem ale pracuję nad tym dzień i noc
A to ciekawe. Ja również mam do czynienia z osobą głuchoniemą, i ta osoba ma właśnie bardzo duże problemy z płynnym, w pełni zrozumiałym pisaniem.
A to ciekawe. Ja również mam do czynienia z osobą głuchoniemą, i ta osoba ma właśnie bardzo duże problemy z płynnym, w pełni zrozumiałym pisaniem.
Cóż,widocznie moja kuzynka to uparta bestyja.
Nie pisałam o Twojej kuzynce, lecz o innych niesłyszących.
Proszę tu nie zaśmiecać post, ponawiam pytanie. Pozdrawiam.
Nie wolno tutaj zamieszczać linków do innych forów lub portali randkowych. Ale można ich poszukac za pomocą wpisania odpowiedniego hasła w wyszukiwarkę np. fora internetowe.
Ja wiem, nie musisz mi tłumaczyć dlatego prosiłem napisać na mojego maila - nic trudnego..
Nie chcę tutaj widzieć więcej smutasów.
Pozdrawiam.
Cóż, ja Ci nie pomogę w takim razie, bo nie piszę na żadnym innym forum ani portalu randkowym. Poza tym nie kazdy piszacy na forum ma ochote przenosić znajomosci do reala. Ale czasem warto zacząć nie od wymagań i oczekiwan lecz od milej rozmowy
Piszesz że tak ci się wydaje, właśnie nie pomagasz mi w takiej sytuacji. Tylko tu zaśmiecasz post na mój temat niepotrzebnie, już parę spotkałem znajomości z forum w realu. Więcej wiary w siebie. Pozdrawiam.
Jeszcze raz ponawiam pytanie - proszę napisać odpowiedzi na mojego maila.
Ale to tak nie działa - proszę napisać itd... na mojego maila. Do tego trzeba wzbudzić albo zainteresowanie albo sympatię.
Pozdrawiam, i już nie zaśmiecam.
Zostawiam temat bez mojej odpowiedzi, czekam na maila. Trzymam się z daleka od negatywnych ludzi.