Witam. Mimo że mam bliskie osoby, rodzinę i znajomych, to ostatnio czuję się bardzo samotna, a co chcę się z kimś spotkać, to ciagle jest ktoś zajęty. Pomyślałam, że napiszę tutaj takiego posta i chętnie poznam jakieś nowe, miłe osóbki.
W skrócie trochę o mnie:
Mam na imię Daria, 20 lat, mieszkam 15 km od Torunia i 30 od Bydgoszczy.
Lubię bardzo wiele, więc z zainteresowaniami jest naprawdę różnie. Trochę mody, kosmetyki, malowanie paznokci. Trochę roślin, pielęgnowanie ogródka. Oglądanie filmów i seriali, granie w różne gry. Kolekcjonowanie płyt, słuchanie muzyki. Oglądanie śmiesznych filmików na jutubach, memy i te sprawy jak najbardziej. Robienie zdjęć, przeglądanie instagrama. Czytanie książek, rysowanie. Spacery, łyżwy, rower, rolki. Zawsze się coś znajdzie do wspólnego czasu. Nawet planszówki! No i kocham zwierzęta. Sama mam kota, psa i królika. Ale nie będę się za bardzo rozpisywać, bo można poznać się bliżej i o wszystko zapytać. Właśnie dlatego piszę tego posta – gdyby był ktoś chętny na nowe znajomości, to piszcie! Dodam jeszcze, że ze mną można pogadać na każdy dowolny temat:D Przyda mi się więcej znajomych, z którymi można gdzieś wyjść, lub po prostu zaprosić do siebie ma kawę i ciasto. Pozdrawiam :)
Hej, jestes moja imiemniczkja, też jestem w podobnej sytuacji, czuje się samotna. Moje koleżanki po studiach wyjechały do różnych miast a ja zostałam sama. Mieszkam również koło Torunia i chętnie Cię poznam. Bardzo bym chciała wspólnie wychodzić na miasto imprezki lub miło spędzać czas na pogaduchach. Mam 26 lat moje znajome mają dzieci i nie za bardzo mogą gdzieś wyjść dlatego zależy mi na nowej przyjaźni.
Hej. Poznam przyjaciółkę z Torunia. Mam 19 lat mam co prawda przyjaciółkę ale mieszka daleko ode mnie i nie ma jak się spotkać pogadać i wgl