Przerwy w CV - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Przerwy w CV

Z ciekawości, czy ktoś z Was posiada dłuższe przerwy w CV? ja myślę nad własnym biznesem, chcę coś rozkręcić, ale jak będę miał przerwę w CV więcej niż np. 2 lata to już kiepsko będzie wyglądać u potencjalnego pracodawcy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przerwy w CV

A dlaczego przerwę?  Własny biznes też powinien być w cv.

3

Nie wiem ile potrwa i czy dojdzie do skutku, żeby coś rozkręcić, więc może być różnie, jeśli coś nie wypaliło, lepiej nie zamieszać tego w CV.

4 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-06-07 14:16:20)

Moim zdaniem wszystko warto wpisywać, nawet praktyki, wolontariat  albo  pracę bez umowy. Tylko wszystko trzeba robić z głową.  najlepiej chyba skorzystać z jakiegoś kreatora CV .Ja n a przykład    korzystałam z  szablonów z tego portalu umieszczanie linków na forum jest niezgodne z regulaminem    - można szybko stworzyć profesjonalne dokumenty, a do tego  są  objaśnione własnie takie problematyczne kwestie....

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024