Latwo sie zauraczam - jeko chłopak - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Latwo sie zauraczam - jeko chłopak

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez anonim12354 (2018-04-17 22:48:46)

Temat: Latwo sie zauraczam - jeko chłopak

Czesc, zaczne od tego ze dopiero co znalazlem te forum i zalozylem konto ktore po nazwie jest chyba tylko dla kobiet??? ale coz moze ktos mi pomoze smile
Problem polega na tym ze jako prawie 20 latek nie mialem nigdy dziewczyny i w sumie kolezanek i teraz czesto jak mam kontakt paro godzinny z jakas dziewczyna i sie dobrze nam rozmawia to potem tesknie za nia, jej usmiechem itp...  mimo ze ona ma chlopaka, ma czasami dziecko lub jest troche starsza ( mowie tu o paru dziewczynach) i nawet nie wiem czy tak naprawde mnie lubily. po czasie mi przechodzi wszystko i zyje sobie samotnie spedzajac wolny czas przy komputerze, i dla mnie niezle sie bawie ale kilka dni zawsze mam problemy ze strasznie mi smutno... wychodze czesto na dwor ale sam, widze duzo podobajacych mi sie dziewczyn ale pewnosc siebie mam niska, samoocene tez i wstydze sie zagadac do dziewczyn,  tymbardziej jak maja sluchawki na sobie lub kolezanki obok. Boje sie ze mnie wysmieja lub powiedza cos niemilego a ja jestem raczej bardzo wrazliwy na swoj bol i cudzy... czekam na jakies ciekawe komentarze smile
wybaczcie ze napisalem to bez wiekszosci znakow itd

Zobacz podobne tematy :
Odp: Latwo sie zauraczam - jeko chłopak

Moze bym i nawet cos odpisal ale... nie chce  mi sie pisac.

3

Piotr Introwertyk napisał/a:

Moze bym i nawet cos odpisal ale... nie chce  mi sie pisac.

bardziej chodzilo mi o to ze jestem zmeczony
jak dasz rade to napisz moze cos ciekawego wink

4

A może spróbuj poznać kogoś na portalu randkowym? Każda droga jest dobra smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Latwo sie zauraczam - jeko chłopak

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024