jak odnaleść szczęście w nieszczęśliwym związku? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak odnaleść szczęście w nieszczęśliwym związku?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: jak odnaleść szczęście w nieszczęśliwym związku?

Witam.
Jstem od 5 lat w związku, mam dwojkę małych dzieci. Niestety od pol roku nieuklada sie nam, wspolnie stwierdzilismy, ze nie kochamy sie juz. Partner zle mnie traktuje. Nie da sie juz naprawic to co zepsute. Za duzo zlego wydarzylo sie miedzy nami. Niestety rozejsc sie nie da. Mieszkamy sami za granica. Nie poradzimy sobie na ten moment oddzielnie. Musimy zostac razem. Nie wiem jak mamy tak zyc? jak znalesc szczescie w takiej sytuacj? Co robic zeby byc choc troche zadowolona z zycia? Nie mam juz pomyslu. Czuje jakby to byla wegetacja.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak odnaleść szczęście w nieszczęśliwym związku?

Szczęście w nieszczęśliwym związku? Brzmi nierealnie. Być może gdyby wam obojgu zależało, żeby było między wami dobrze, żeby się dogadywać, żeby sobie w tej sytuacji życie ułatwić i uprzyjemnić. Ale to wymaga pracy, nie?

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak odnaleść szczęście w nieszczęśliwym związku?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024