Wymiana walut? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Wymiana walut?

Czy możecie podpowiedzieć gdzie najlepiej opłaca się wymieniać waluty? Bo coraz bardziej opłaca się kupować za granicą i płacić np. dolarami. Ale wiem, że przewalutowanie kosztuje. Druga sprawa to ktoś mi zasugerował, że lepiej opłaca się płacić kredyt walutami niż płacić za przewalutowanie w banku. Czy możecie coś doradzić?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-04-23 11:38:35)

Odp: Wymiana walut?

A z kantorów online korzystałaś może kiedyś? Jest coś takiego jak umieszczanie reklam na forum jest płatne i tam jest taka opcja jak transakcja społecznościowa. Użytkownicy kantoru sprzedają lub kupują walutę z portfela walutowego po własnej ustalonej cenie. Właśnie na forach kredytowych sobie taką możliwość polecają, bo jest ona bez prowizji i kosztów. A jak ktoś ma kredyt we Frankach, to wiadomo, że przy wysokich kursach każda złotówka się liczy.

3

Odp: Wymiana walut?
agilla napisał/a:

Czy możecie podpowiedzieć gdzie najlepiej opłaca się wymieniać waluty? Bo coraz bardziej opłaca się kupować za granicą i płacić np. dolarami. Ale wiem, że przewalutowanie kosztuje. Druga sprawa to ktoś mi zasugerował, że lepiej opłaca się płacić kredyt walutami niż płacić za przewalutowanie w banku. Czy możecie coś doradzić?

wystarczy założyć konto w banku, który posiada kartę wielowalutową.
Ich wewnętrzny kantor ma korzystne kursy walut. Uzyć gogle, wpisać: karta wielowalutowa

i wybrać to konto, które jest darmowe.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024