Czy możecie podpowiedzieć gdzie najlepiej opłaca się wymieniać waluty? Bo coraz bardziej opłaca się kupować za granicą i płacić np. dolarami. Ale wiem, że przewalutowanie kosztuje. Druga sprawa to ktoś mi zasugerował, że lepiej opłaca się płacić kredyt walutami niż płacić za przewalutowanie w banku. Czy możecie coś doradzić?
2 2018-04-17 14:55:05 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-04-23 11:38:35)
A z kantorów online korzystałaś może kiedyś? Jest coś takiego jak umieszczanie reklam na forum jest płatne i tam jest taka opcja jak transakcja społecznościowa. Użytkownicy kantoru sprzedają lub kupują walutę z portfela walutowego po własnej ustalonej cenie. Właśnie na forach kredytowych sobie taką możliwość polecają, bo jest ona bez prowizji i kosztów. A jak ktoś ma kredyt we Frankach, to wiadomo, że przy wysokich kursach każda złotówka się liczy.
Czy możecie podpowiedzieć gdzie najlepiej opłaca się wymieniać waluty? Bo coraz bardziej opłaca się kupować za granicą i płacić np. dolarami. Ale wiem, że przewalutowanie kosztuje. Druga sprawa to ktoś mi zasugerował, że lepiej opłaca się płacić kredyt walutami niż płacić za przewalutowanie w banku. Czy możecie coś doradzić?
wystarczy założyć konto w banku, który posiada kartę wielowalutową.
Ich wewnętrzny kantor ma korzystne kursy walut. Uzyć gogle, wpisać: karta wielowalutowa
i wybrać to konto, które jest darmowe.