Rozstanie, z mojej strony w sumie spoko, dziękuje za wszystko i Trzymaj się. Chciała mieć dalej kontakt i pisała coś Jeszcze ale już nie odpisałem. Powiedziałem, ze w takiej sytuacji nie ma opcji bo coś czuje. Minely 3 tygodnie i ani razu nie zainicjowałem jakiejs rozmowy, czy to na snapie, fb, przez telefon... Wysyłała mi co jakiś czas snapy tak jakbym mial nie zapomnieć jak wyglada, niektóre zaczepne jakieś z czekolada i "kocham tych chlopakow", nawet napisała co u mnie, to odpisałem następnego dnia króciutko. Wczoraj to już była przesada, zostawiła mnie twierdząc, że nic nie czuje i poznała kogoś. Przychodzi snap, na imprezie jakiejs z 3 gościami, mówię sobie spoko i tak mam to w dupie.. minęły 2 godziny i kolejny, z jakimś gościem jak się przytula, wtedy mnie coś ruszyło, dziwnie się poczułem i wyjebalem ją ze znajomych na snapie.. Teraz mnie tak zastanawia co ona chciala tym osiągnąć? Nie było żadnych złośliwości, pokazałem jej, że mowilem poważnie, że zniknę, to ona wszystko skonczyla wiec tym bardziej nie rozumiem po co tak robi, nie zasłużyłem na to..
Ps. Na tym snapie była taka brzydka
1 2018-04-15 12:25:43 Ostatnio edytowany przez maciosterinho98 (2018-04-15 12:53:45)
Żeby choć spróbować wyjaśnić jej zachowanie to musisz ja trochę opisać, np. co było powodem jej zerwania z Tobą, jak się zachowywała, jaki ma charakter. Słowem za mało danych żeby coś z sensem odpisać.
Nie musi nic opisywać.
Ona po prostu chce, żebym on gdzieś orbitował dookoła, bo jak jej nie wyjdzie z innym to zawsze będzie opcja zapasowa. Nie chce, żeby ją zapomniał.
A PS. od autora pokazuje tylko to, jak bardzo niedojrzały jest.
Może nie o wygląd mu chodziło.
5 2018-04-15 14:24:15 Ostatnio edytowany przez maciosterinho98 (2018-04-15 14:25:25)
Nie chodziło mi nigdy tylko o wygląd, ale tez o to jak się dogadywaliśmy i jaka była dla mnie, więc kolego/koleżanko nie sugeruj, że jestem niedojrzały... napisałem to tylko dlatego bo już mi przechodzi i wyglądała jakby nie dbała o siebie
Powodem było nagle "wygaśnięcie" uczucia, ona chciała mieć cały czas bliski kontakt bo uważała mnie za wartościowa osobę, więc sam nie wiem czy chce tak specjalnie na siebie zwrócić uwage żebyśmy się odzywali czy chce mi bez powodu dojebac? Dodam, że jest młodsza i miała chore akcje, takie głupie i dziecinne..
6 2018-04-15 14:28:37 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2018-04-15 14:32:38)
Przychodzi snap, na imprezie jakiejs z 3 gościami, mówię sobie spoko i tak mam to w dupie.. minęły 2 godziny i kolejny, z jakimś gościem jak się przytula, wtedy mnie coś ruszyło, dziwnie się poczułem i wyjebalem ją ze znajomych na snapie.. Teraz mnie tak zastanawia co ona chciala tym osiągnąć?
Jak co? Po co ktoś wysyła byłemu zdjęcia z innymi mężczyznami? Chciała byś poczuł się nieprzyjemnie. Zobaczył jak się dobrze bawi i ilu ma adoratorów.
Dobrze zrobiłeś, szkoda czasu na pierdoły.
Dodam, że jest młodsza i miała chore akcje, takie głupie i dziecinne..
Może dalej ma?
Nie wiem co chciała osiągnąć poza zwróceniem uwagi na siebie. Takie zachowanie to zwykła dziecinada, niezrównoważenie.
9 2018-04-15 19:01:10 Ostatnio edytowany przez Olinka (2018-04-16 02:17:33)
Wyrzuciłem ją No i mnie dodała, ale się [wulgaryzm] haha