Widziałam ostatnio u kilku osób bransoletki, które kojarzą mi się tylko ze sportem - takie gumowe kolorowe opaski, czyste lub z napisem. Co sądzicie o nich jako bransoletkach na codzień, a nie do ćwiczeń/biegania itd?
Już z 10 lat temu nosiło się je przecież normalnie.
Najpierw były te żółte, które się sprowadzało. Potem pojawiły się inne kolory.
Widziałam ostatnio u kilku osób bransoletki, które kojarzą mi się tylko ze sportem - takie gumowe kolorowe opaski, czyste lub z napisem. Co sądzicie o nich jako bransoletkach na codzień, a nie do ćwiczeń/biegania itd?
Mi nigdy nie kojarzyły się ze sportem.Raczej z jakimiś ważnymi info-np jestem diabetykiem,mam hemofilię,tudzież z jakimś istotnym przekazem w stylu:wspieram WOŚP
Ja sama czegoś takiego nie noszę, nie nosiłam i nosić raczej nie będę, bo nie wydaje mi się atrakcyjne, a chyba w tym kontekście podjęłaś temat. Natomiast mój syn posiada kilka takich bransoletek, ale raczej jako oznaka przynależności do konkretnej grupy, na przykład z napisem "Street Workout XYZ" ("XYZ" to nazwa miasta) niż odpowiedź na "modę". Bransoletki w tym przypadku stanowią znak rozpoznawczy całego teamu podczas treningów albo kiedy bierze udział w zawodach. Jednak na co dzień nie traktuje ich jak dodatek do wyjściowych stylizacji.
Już z 10 lat temu nosiło się je przecież normalnie.
Najpierw były te żółte, które się sprowadzało. Potem pojawiły się inne kolory.
Zgadza się, to nie jest żadna nowość .
Chyba chodzi mniej więcej o takie
lub
6 2018-04-16 12:19:29 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-04-16 12:24:59)
ja uwazam, ze zegarki nadal nadaja kobiecie najwiecej klasy (w polaczeniu z dodatami np. na tej samej rece kilka bransoletek) np. bez mojego zegareczka SPAM ktory aktualnie codziennie nosze czuje sie naga, tak czesto go nosze. w sumie moge od siebie polecic te firme, bo ja sie juz nie zalapie (bo mam juz zegarek na rece) ale maja teraz promke -50zl i mase prezentow przy zakupie. i wyglada to naprawde fajnie.