Brak sexy = rozstanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Brak sexy = rozstanie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez Lovecanbebrutal (2018-03-28 22:19:59)

Temat: Brak sexy = rozstanie

...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak sexy = rozstanie
Lovecanbebrutal napisał/a:

Mam 30 lat moj partner jest ode mnie  o pare lat starszym jestemy ze soba ponad rok  ale ostatnio zaczelismy sie klocic o sex ze nie chce z nim sypiac  I sama nie inicjuje niczego I czekam az on wykona pierwszy ruch . W gruncie rzeczy to po czesci ma racje nie inicjuje bo sie wstydze wlasciwie nawet niewiem czego  chce sie z nim kochac czesciej ale niewiem jak zaczac bo po paru dniach jak on nie zacznie jest bardzo zflustrowany tak ze az mi sie calkowicie odechciewa  i do tego klotnia... do tego dochodzi nastepnym problem z moim orgazmem ktorego wlasciwie nigdy nie mialalm I wydawalo mi sie ze partner to rozumie chociaz nie raz mi mowi ze go klamie  a tak naprawde nie mam jak mu tego udowodnic no bo jak ... Kocham go I zalezy mi na nim niestety on coraz czesciej wspomina o rozstaniu czego bardzo bym nie chciala. Niewiem jak sobie pomoc w tej sytuacji lekarza psycholog sexuolog doradzcie prosze! Wspomne ze mieszkam za granica gdzie czesto lekarz nie pomaga za bardzo badz przepisuje tabletki przeciwbolowe  badz mowi ze powinno przejsc cos samo z siebie

Ale o co chodzi? Bo nie bardzo rozumiem czego oczekujesz pisząc tu tego posta.
Na razie obstawiam prowokację. Dość słabą.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Brak sexy = rozstanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024