...
1 2018-03-28 18:14:23 Ostatnio edytowany przez Lovecanbebrutal (2018-03-28 22:19:59)
Mam 30 lat moj partner jest ode mnie o pare lat starszym jestemy ze soba ponad rok ale ostatnio zaczelismy sie klocic o sex ze nie chce z nim sypiac I sama nie inicjuje niczego I czekam az on wykona pierwszy ruch . W gruncie rzeczy to po czesci ma racje nie inicjuje bo sie wstydze wlasciwie nawet niewiem czego chce sie z nim kochac czesciej ale niewiem jak zaczac bo po paru dniach jak on nie zacznie jest bardzo zflustrowany tak ze az mi sie calkowicie odechciewa i do tego klotnia... do tego dochodzi nastepnym problem z moim orgazmem ktorego wlasciwie nigdy nie mialalm I wydawalo mi sie ze partner to rozumie chociaz nie raz mi mowi ze go klamie a tak naprawde nie mam jak mu tego udowodnic no bo jak ... Kocham go I zalezy mi na nim niestety on coraz czesciej wspomina o rozstaniu czego bardzo bym nie chciala. Niewiem jak sobie pomoc w tej sytuacji lekarza psycholog sexuolog doradzcie prosze! Wspomne ze mieszkam za granica gdzie czesto lekarz nie pomaga za bardzo badz przepisuje tabletki przeciwbolowe badz mowi ze powinno przejsc cos samo z siebie
Ale o co chodzi? Bo nie bardzo rozumiem czego oczekujesz pisząc tu tego posta.
Na razie obstawiam prowokację. Dość słabą.