Studia - wasze przeżycia, odczucia, czy polecacie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Studia - wasze przeżycia, odczucia, czy polecacie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Studia - wasze przeżycia, odczucia, czy polecacie?

Hej hej!
Jest to mój pierwszy post tutaj, i tak się zastanawiam co studiujecie/ studiowałyście drogie Panie i czy jesteście zadowolone ze swojego wyboru. Jeżeli skonczyłście studia, to czy macie po tym prace w jakikolwiek sposób związaną z ukończonym kierunkiem, czy zupełnie "od czapy" big_smile?  I czy byłyście zadowolne ze studiów, ogólnie wątek poświecony po prostu wypisaniu się na temat studiów, bo ja za niedługo musze stanąc przed wyborem uczelni. Za niedługo czyli za rok, dla jednych mało dla drugich dużo. Ale szczerze to ja się nigdzie nie widze big_smile. Zapraszam do pisania big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Studia - wasze przeżycia, odczucia, czy polecacie?

Skończyłam dawno temu resocjalizację , pracowałam trochę w swoim zawodzie ale po zrobieniu przerwy mam problem ze znalezieniem pracy. Studia były super . Ciekawe . Teraz znów wpadłam na pomysł by zrobić podyplomówkę ..tylko zastanawiam się czy aby wczesnoszkolna i przedszkolna to dobry pomysł .Wiek po 50 nie jest dobry do szukania pracy , a dyskryminacja jest ogromna .

3

Jestem po filologii, wiele się na studiach nauczyłam i pracuję w zawodzie.

4

nie ma czegos takiego jak kierunek "od czapy". jesli masz zapal i zaangazowanie to ze wszystkiego zrobisz cos i czegos waznego w zyciu sie nauczysz. takie moje zdanie. wink

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Studia - wasze przeżycia, odczucia, czy polecacie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024