obrzęk i ból po urazie miejsca intymnego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » obrzęk i ból po urazie miejsca intymnego

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: obrzęk i ból po urazie miejsca intymnego

Dwa dni temu doznałam urazu krocza,  szew spodni dość boleśnie wbił mi się między wargi sromowe. Zabolało bardzo ale myslałam, że mi przejdzie. Niestety boli nadal a do tego pojawił mi się guz, dość duży i twardy między wargami, tak w okolicy łechtaczki lub właśnie na niej, cięzko mi stwierdzić ponieważ obrzęk jest dość duży (może też to być guz na wardze mniejszej) Daję radę z tym funcjonować ale nie jest to przyjemne i nie czuje się zbyt komfortowo. Do tego swędzi mnie prawa warga ta po stronie po ktorej mam ten guzek  hmm/ Oczywiście planuje udać się z tym do ginekologa, ale będzie to mozliwe dopiero w przyszłym tygodniu, na dzisiaj nie mogłam się nigdzie dodzwonić a w weekendy nikt u mnie w mieście nie przyjmuje. Czy któraś z was miała kiedyś podobny problem  i wie co można na to doraźnie zaradzić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: obrzęk i ból po urazie miejsca intymnego
anell0 napisał/a:

Dwa dni temu doznałam urazu krocza,  szew spodni dość boleśnie wbił mi się między wargi sromowe. Zabolało bardzo ale myslałam, że mi przejdzie. Niestety boli nadal a do tego pojawił mi się guz, dość duży i twardy między wargami, tak w okolicy łechtaczki lub właśnie na niej, cięzko mi stwierdzić ponieważ obrzęk jest dość duży (może też to być guz na wardze mniejszej) Daję radę z tym funcjonować ale nie jest to przyjemne i nie czuje się zbyt komfortowo. Do tego swędzi mnie prawa warga ta po stronie po ktorej mam ten guzek  hmm/ Oczywiście planuje udać się z tym do ginekologa, ale będzie to mozliwe dopiero w przyszłym tygodniu, na dzisiaj nie mogłam się nigdzie dodzwonić a w weekendy nikt u mnie w mieście nie przyjmuje. Czy któraś z was miała kiedyś podobny problem  i wie co można na to doraźnie zaradzić?

A pójść na SOR, pogotowie?

Może masz zapalenie gruczołu Bartholina.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » obrzęk i ból po urazie miejsca intymnego

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024