Zabieg u 3 latka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Zabieg u 3 latka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez Alex9423 (2018-03-22 14:35:04)

Temat: Zabieg u 3 latka

Witam. Za 2 tygodnie mój 3 letni syn ma mieć zabieg w narkozie usunięcia trzeciego migdałka. Musi być znieczulenie ogólne, ponieważ nie ma możliwości by syn współpracował z lekarzami. Czy miałyście podobną sytuację? Jak wszystko wyglądało? Czy już wstępne leki na uspokojenie dostal na sali czy podczas usypiania będę mogła z nim być czy czekać na zewnątrz? Jak dzieci czuły się po, jak się zachowywaly? Skutki uboczne?
Dziękuję za informację smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zabieg u 3 latka

Moja bratanica w wieku 4 lat miała leczone zęby pod narkoza. Obyło się bez środków uspokajających. Anestezjolog który uczestniczył w zabiegu miał doswiadczenie z dziećmi wiec może to zadziałało na plus. Mama malej była z nią aż do momentu gdy młoda całkowicie nie 'odleciala'. Sam zabieg trwał około godziny wiec była to dosyć spora dawka jak na takiego małego czlowieka. Po wybudzeniu mała była dość nerwowa, rozdrażniona i potrzebowala trochę czasu żeby dojść do siebie. Nie martw się jeśli mały będzie śpiący-to normalne, mimo że mogłoby się wydawać ze będzie "wyspany". Moga zdarzyć się wymioty i zawroty głowy. No i wazna informacja- w naszym szpitalu po zabiegach "w jamie ustnej" pielęgniarka dawała dzieciom lody (wodne) na ochłodzenie dziąseł. Szczerze mówiąc nie wiem jak to będzie wygladalo w waszym przypadku. Trzymam kciuki i powodzenia!

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Zabieg u 3 latka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024