jak mam to zrozumieć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » jak mam to zrozumieć

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: jak mam to zrozumieć

Witam
Tydzień temu moja koleżanka na której mi bardzo zależy sie na mnie obraziła i zerwała ze mną kontakt, na poczatku nie mogłem się z tym pogodzić i przez 2 dni jeszcze do niej pisałem ale dzieki waszym poradom zrozumiałem że to nie ma sensu.
Lecz wczoraj ona wysłała mi piosenkę i napisała że w niej jest przekaz, lecz ja niewiem jak ją zrozumieć niestety jestem nowym użytkownikiem i nie mogę dodać linku więc podam tytuł-ECHAME LA CULPA PO POLSKU.
Dziękuję za poświęcenie czasu.
Napiszcie swoje opinie jak ją rozumiecie.

Zobacz podobne tematy :
Odp: jak mam to zrozumieć

dodam jeszcze ze jest to piosenka Kasi Staszewskiej

3

Jezeli dziewczyna nie potrafi przeprosic wprost jezeli chce, tylko wysyla piosenki, to naprawde malo dobrzala jest.

Szukaj innej.

4 Ostatnio edytowany przez balin (2018-03-17 16:39:13)

Ok nic nie rozumiesz dlatego objaśniam. Był test, który zdałeś pisałeś, prosiłeś, chciałeś jechać z kwiatami. Czyli ona może z Tobą zrobić prawie wszystko. Dlatego masz piękną pioseneczkę, w której wyjaśnia, że ona taka już jest. Pamiętasz film Chłopaki nie płaczą? Tam dziewczyna dzwoni z budki telefonicznej i mówi do młodego Stuhra, taka już jestem zwariowana i szalona.
Nie gniewaj się to nie moja wina, że Cię puszczam kantem.

5

Z Tobą wszystko w porządku, lecz z jakiegoś powodu nie może z Tobą być - ma innego? Następnym razem jak przyjedzie do siostry to chętnie z Tobą pospaceruje smile

własnie nie ma innego, dlatego pisze tutaj bo każdy innaczej rozumie ta piosenkę a jak jej napisałem że nie wiem jak tą piosenkę odebrać to napisała żebym posłuchał jeszcze raz

7

Chłopie ogarnij się, bo Cie kobitki rozjeżdżają na maxa. A one litości nie znają. big_smile

balin napisał/a:

Ok nic nie rozumiesz dlatego objaśniam. Był test, który zdałeś pisałeś, prosiłeś, chciałeś jechać z kwiatami. Czyli ona może z Tobą zrobić prawie wszystko. Dlatego masz piękną pioseneczkę, w której wyjaśnia, że ona taka już jest. Pamiętasz film Chłopaki nie płaczą? Tam dziewczyna dzwoni z budki telefonicznej i mówi do młodego Stuhra, taka już jestem zwariowana i szalona.
Nie gniewaj się to nie moja wina, że Cię puszczam kantem.

wiesz ona nie wiedziała że chce przyjechać z kwiatami a pisałem do niej bo chciałem wiedzieć czemu się obraziła i przez te dwa dni pisałem jej dzień dobry i czy pogadamy nic wiecej

ja juz nawet nie liczę na to zeby z nią być, dlatego też nie stoje w miejscu i nie rozpaczam

10

Już wiesz, że ona nie traktuje Cię poważnie. Mam nadzieje, że ciśnienie trochę Ci zeszło. Kontaktuj się z nią w celach edukacyjnych, obserwuj jej zachowanie. Dużo się nauczysz i nie będziesz taki zielony w następnych związkach.

Dzieki za pomoc i wiem że zawsze jak czegoś nie będę wiedział zawsze sie moge do was o pomoc odezwać.

12

Autorze, na forum panuje zasada, że problemy jednej relacji opisujemy w jednym wątku.
Ty zaledwie kilka dni temu założyłeś już temat poświęcony tej dziewczynie, w którym możesz kontynuować dyskusję.
Dlatego ten wątek zamykam, a Ciebie proszę o ponowne zapoznanie się z regulaminem forum, z naciskiem na punkt nr 4.
Proszę, stosuj się do zasad i nie dubluj tematów.
Dziękuję/ IsaBella77

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » jak mam to zrozumieć

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024