Witam
Tydzień temu moja koleżanka na której mi bardzo zależy sie na mnie obraziła i zerwała ze mną kontakt, na poczatku nie mogłem się z tym pogodzić i przez 2 dni jeszcze do niej pisałem ale dzieki waszym poradom zrozumiałem że to nie ma sensu.
Lecz wczoraj ona wysłała mi piosenkę i napisała że w niej jest przekaz, lecz ja niewiem jak ją zrozumieć niestety jestem nowym użytkownikiem i nie mogę dodać linku więc podam tytuł-ECHAME LA CULPA PO POLSKU.
Dziękuję za poświęcenie czasu.
Napiszcie swoje opinie jak ją rozumiecie.
dodam jeszcze ze jest to piosenka Kasi Staszewskiej
Jezeli dziewczyna nie potrafi przeprosic wprost jezeli chce, tylko wysyla piosenki, to naprawde malo dobrzala jest.
Szukaj innej.
4 2018-03-17 16:14:16 Ostatnio edytowany przez balin (2018-03-17 16:39:13)
Ok nic nie rozumiesz dlatego objaśniam. Był test, który zdałeś pisałeś, prosiłeś, chciałeś jechać z kwiatami. Czyli ona może z Tobą zrobić prawie wszystko. Dlatego masz piękną pioseneczkę, w której wyjaśnia, że ona taka już jest. Pamiętasz film Chłopaki nie płaczą? Tam dziewczyna dzwoni z budki telefonicznej i mówi do młodego Stuhra, taka już jestem zwariowana i szalona.
Nie gniewaj się to nie moja wina, że Cię puszczam kantem.
Z Tobą wszystko w porządku, lecz z jakiegoś powodu nie może z Tobą być - ma innego? Następnym razem jak przyjedzie do siostry to chętnie z Tobą pospaceruje
własnie nie ma innego, dlatego pisze tutaj bo każdy innaczej rozumie ta piosenkę a jak jej napisałem że nie wiem jak tą piosenkę odebrać to napisała żebym posłuchał jeszcze raz
Chłopie ogarnij się, bo Cie kobitki rozjeżdżają na maxa. A one litości nie znają.
Ok nic nie rozumiesz dlatego objaśniam. Był test, który zdałeś pisałeś, prosiłeś, chciałeś jechać z kwiatami. Czyli ona może z Tobą zrobić prawie wszystko. Dlatego masz piękną pioseneczkę, w której wyjaśnia, że ona taka już jest. Pamiętasz film Chłopaki nie płaczą? Tam dziewczyna dzwoni z budki telefonicznej i mówi do młodego Stuhra, taka już jestem zwariowana i szalona.
Nie gniewaj się to nie moja wina, że Cię puszczam kantem.
wiesz ona nie wiedziała że chce przyjechać z kwiatami a pisałem do niej bo chciałem wiedzieć czemu się obraziła i przez te dwa dni pisałem jej dzień dobry i czy pogadamy nic wiecej
ja juz nawet nie liczę na to zeby z nią być, dlatego też nie stoje w miejscu i nie rozpaczam
Już wiesz, że ona nie traktuje Cię poważnie. Mam nadzieje, że ciśnienie trochę Ci zeszło. Kontaktuj się z nią w celach edukacyjnych, obserwuj jej zachowanie. Dużo się nauczysz i nie będziesz taki zielony w następnych związkach.
Dzieki za pomoc i wiem że zawsze jak czegoś nie będę wiedział zawsze sie moge do was o pomoc odezwać.
Autorze, na forum panuje zasada, że problemy jednej relacji opisujemy w jednym wątku.
Ty zaledwie kilka dni temu założyłeś już temat poświęcony tej dziewczynie, w którym możesz kontynuować dyskusję.
Dlatego ten wątek zamykam, a Ciebie proszę o ponowne zapoznanie się z regulaminem forum, z naciskiem na punkt nr 4.
Proszę, stosuj się do zasad i nie dubluj tematów.
Dziękuję/ IsaBella77