Moja dziewczyna ma wahania nastrojów... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Moja dziewczyna ma wahania nastrojów...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Moja dziewczyna ma wahania nastrojów...

Czesc wszystkim.
Mam 18 lat z moja dziewczyna jestem od wrzesnia 2017 roku. Moja dziewczyna ma lat prawie 16 i od okolo 3 tygodni, moze troszke wiecej ma straszne wahania nastrojw. Bez powodu jest smutna, zla, czasami sama nie wie czego chce. Wyżywa sie w tym wszystkim najbardziej na mnie. Wiele razy o tym rozmawialismy i jak przychodzą te jej nastroje, czesto traci nad tym kontrole, nie potrafi z tym walczyc. Widze ze boli ja to ze jest taka w stosunku do mnie bo czesto plakala z tego powodu, wiele razy obwiniala sie ze nie zachowuje sie jak moja dziewczyna, ze jest wredna itp Tłumacze jej ze wiem dobrze ze to wszystko przez jej nastroje bo widze jaka ona jest jak na troche wroci jej ten dobry humor. Na prawde, zupelnie inna dziewczyna, pełna zycia, widac ze zakochana, gadatliwa, poprostu szczesliwa. Ale niestety jak wszystko przychodzi to poprostu widze to po niej ze jest juz cos nie tak, ze jest zla smutna czasami jak cos jej tak odpowiem przy tym wszystkim "źle" (tez jestem nerwowy) to wpada w szał, zaczyna mnie wyzywac, mowi ze zrywa ze mna itp ale pozniej jak jest placz, to wiem ze to mija i pytam sie jej na prawdę chcialas zerwac? A ona ze nie, ze ją to tak bardzo irytuje bo wie ze tego nie chce ale w tych zlosciach to wszystko mowi. Moja dziewczyna miala takie wahania jak jeszcze nie byla ze mna ale mowila ze nie bylu tak silne do tego jeszcze te 3 tygodnie temu na poczatku tej calej sytuacji wraz z tym zlym humorem, przychodzily wahania co do mnie tzn czy ona mnie na prawde kocha itp teraz już to minelo. Powiedzcie mi czy ktoras z was w jej wieku takie cos miala? Jak mam sie zachowywac w takich sytuacjach? Dac jej sie wyżyć? Nie chce też zeby owinela sobie mnie w okol palca, ze bedzie mogla mi mowic wszystkie niemiłe rzeczy bo mnie to nue ruszy. Doradźcie coś

Zobacz podobne tematy :
Odp: Moja dziewczyna ma wahania nastrojów...

Hormony szaleją.

3

Dante123 napisał/a:

Czesc wszystkim.
Mam 18 lat z moja dziewczyna jestem od wrzesnia 2017 roku. Moja dziewczyna ma lat prawie 16...

Dalej w sumie nie czytałem...

Czego oczekujesz od 15 latki? big_smile

Dojrzałości?

Toż to dzieciak tongue

lol

4

Na forum obowiązuje zasada, że problemy jednego związku opisujemy w jednym wątku, tymczasem Ty zakładasz już trzeci temat poświęcony tym samym zagadnieniom.
Dlatego też ten wątek zamykam, a Ciebie proszę o ponowne zapoznanie się z regulaminem Forum, ze szczególnym naciskiem na punkt nr 4 i o kontynuację dyskusji w którymś z Twoich poprzednich wątków. Proszę, stosuj się do zasad i nie mnóż tematów. Dziękuję / IsaBella77

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Moja dziewczyna ma wahania nastrojów...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024