Brak kontaktu z przyszłymi teściami - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Brak kontaktu z przyszłymi teściami

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Brak kontaktu z przyszłymi teściami

Martwi mnie sytuacja .Mojego narzeczonego kocham, jesteśmy 4 rok razem i dobrze się dogadujemy, szanujemy, itd.
On pochodzi z rodziny w której to ojciec ponad 20lat pił i terroryzował rodzinę, teraz się ogarnął ze względów zdrowotnych.
Matka czekała aż się zmieni, jej sprawa - nie mnie oceniać. W ich domu są kiepskie warunki i rzekomo z tego powodu nie byłam nigdy zapraszana, dopiero po zaręczynach z mamą jako rewizyta.Podejrzewamy że to było wymuszone przez ukochanego.
Ta rodzina nie ma kontaktu z moją mamą ani ze mną. jego wypytują o wszystko a sami nic.Ostatnio moja mama iała imieniny, mój M. przyjechał z kwiatami, życzeniami, a Oni nic, cisza....Masakra jakaś, a ślub za 5 miesięcy. To bardzo smutne i dołujące sad nie wiem czy rozmawiać o tym z Nim, ale nie chcę kłótni, a to drażliwy temat. Ja tych ludzi zobacze na weselu i tyle.To mega smutne i niewiarygodne jak można się tak zachowywać jak dzicz.
ale czy skreślać kogoś ze względu na takich rodziców?
wszyscy wokół mają zajefajnych teściów a  ja proszę bardzo...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak kontaktu z przyszłymi teściami

A dlaczego chcesz go skreślać? Bierzesz ślub z nim czy z jego rodzicami?
Są jacy są, a Ty musisz to po prostu zaakceptować. Nie chcą mieć kontaktu, to nie wymuszaj, daj spokój. Ty zakładasz swoją rodzinę, nie musisz patrzeć na teściów. To nie oni są tutaj najważniejsi.

Jeżeli chcesz skreślić faceta przez jego rodziców to mało dojrzała ta Twoja miłość do niego.

http://www.netkobiety.pl/t109745.html