Potrzebuje pomocy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Potrzebuje pomocy

Cześć wszystkim!
Mam pewien problem coraz częściej kłóciłam się z chłopakiem i teraz wszystko sobie wyjaśniliśmy myślałam że jest wszystko ok ale on nagle wypalił z przerwą bo musi sobie wszystko przemyśleć ale powiedział że możemy się spotykać.Nie wiem sama co o tym myśleć.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Potrzebuje pomocy
gwiazdasmierci2187 napisał/a:

Cześć wszystkim!
Mam pewien problem coraz częściej kłóciłam się z chłopakiem i teraz wszystko sobie wyjaśniliśmy myślałam że jest wszystko ok ale on nagle wypalił z przerwą bo musi sobie wszystko przemyśleć ale powiedział że możemy się spotykać.Nie wiem sama co o tym myśleć.

Ano to znaczy tyle, że on nie chce nic przemyśleć, tylko chce mieć ciebie w zanadrzu tak na wszelki wypadek, ale jak sobie w tym czasie znajdzie inną, to powie ci papa.
Ogólnie możecie się spotykać, bo przynajmniej porucha, ale związku to już z tego nie będzie, no chyba, ze żadna go nie zechce tak szybko. Ale wiedz, że on całe życie będzie szukał innej, a ty będziesz opcją rezerwową.

3

Krótko mówiąc historia jakich tysiące na forum. Tylko częściej jednak to laski chcą przerwy na przemyślenie, a faceci im nadskakują.

4

No wiadomo, że one częściej, bo to samce raczej są aktywniejsze. Jak widać po tym wątku gdy tak robi facet, to kobieta nie wie co ma o tym myśleć, jest skonsternowana...

5

gwiazdasmierci2187 napisał/a:

Cześć wszystkim!

a ty nie musisz przemyśleć co się dzieje w związku, skoro coraz częściej się kłócicie? korzystaj z przerwy

by the way - na czym ma polegać ta przerwa, jeśli będziecie się spotykać? wprowadzicie w tym czasie abstynencję seksualną, może jakieś tabu na tematy sporu,... ?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024