Tak jak w temacie. Tak teoretycznie, bez problemów z hormonami, czy psychiką. Taka normalna zdrowa kobieta. Tak poza tym jak to jest od strony kobiety? Ma ochotę dopiero gdy sie napali, czy aby napalić sie potrzebuje mieć tą tak zwaną "chcice"?
To zależy od kobiety i jej potrzeb, moim zdaniem durne pytanie. Kobiety w trakcie życia mają rożne spadki i wzloty libido. Poza tym każdy człowiek, bez względu na płeć ma uwarunkowania i swoje potrzeby, jedni mogą codziennie, a inni raz w miesiącu. Co oczywiście na przestrzeni lat może sie zmieniać.
Oczywiście sa jakies dane uśrednione, ale ja uważam, że człowiek jest jednostką nieprzewidywalną i nieszablonową, zatem nie można przewidzieć jego zachowań, w tym seksualnych
Musisz przeczytać w ulotce dołączonej do modelu.
Każda powinna mieć swoja specyfikację techniczną.
Pamiętaj, że jak przekroczysz dopuszczalną ilość to może to być podstawą do nie uznania gwarancji.
3,75.
3,75.
Te 75 po przecinku to stosunek przerywany ?
6 2018-02-26 15:44:02 Ostatnio edytowany przez cwany_gapa (2018-02-26 15:47:22)
Nie nie, po prostu na 4 raz ma 75% możliwości ;-)
Bo pytanie było ile razy może.
No więc 3 razy może na 100% i raz na 75. :-)
A w ogóle to co Ty z tym stosunkiem wyskoczyłeś? W pytaniu nie było nic o stosunku :-(
Nie nie, po prostu na 4 raz ma 75% możliwości ;-)
Bo pytanie było ile razy może.
No więc 3 razy może na 100% i raz na 75. :-)A w ogóle to co Ty z tym stosunkiem wyskoczyłeś? W pytaniu nie było nic o stosunku :-(
aaa czyli to nie o stosunkach, czyli rozumiem, że autor piszac o napaleniu miał na myśli napalenie w piecu/ kominku. no cóż to w takim razie nie pomogę mieszkam w wielkiej płycie
8 2018-02-26 16:08:41 Ostatnio edytowany przez cwany_gapa (2018-02-26 16:09:48)
Głodnemu chleb na myśli, nirvano ;-) Na przyszłość czytaj dokładnie, żeby nie popełnić fopa :-)
Ja mam kominek to od razu wyczaiłem o co kaman ;-)
Głodnemu chleb na myśli, nirvano ;-) Na przyszłość czytaj dokładnie, żeby nie popełnić fopa :-)
Ja mam kominek to od razu wyczaiłem o co kaman ;-)
wygłodzona nie jestem, raczej chcę żeby wszystkim było dobrze
a kominek burżuazja - ok kominka jestem wygłodzona
10 2018-02-26 16:27:37 Ostatnio edytowany przez cwany_gapa (2018-02-26 16:28:03)
chcę żeby wszystkim było dobrze
a kominek burżuazja- ok kominka jestem wygłodzona
Chcesz żeby wszystkim było dobrze, tak? OK!
Mój kominek stoi przed Tobą otworem... :-) ;-)
Nirvanka87 napisał/a:chcę żeby wszystkim było dobrze
a kominek burżuazja- ok kominka jestem wygłodzona
Chcesz żeby wszystkim było dobrze, tak? OK!
Mój kominek stoi przed Tobą otworem... :-) ;-)
Dobrze, że nie jesteś kobietą, a ja mężczyzną, bo jeszcze bym sobie coś pomyślał-a, oczywiście w ramach tego dobra dla wszystkich
niecnie- nomen omen- offtopujemy
12 2018-02-26 16:55:14 Ostatnio edytowany przez cwany_gapa (2018-02-26 17:00:19)
Myśl co chcesz ale przyjeżdżaj, napalaj...jeszcze Ciebie nakarmię!
Zrobię wszystko.
Tylko przyjedź i posiedź z moją córką, a ja w tym czasie wyskoczę z kumplami na piwo. Rany...jak ja o tym marzę!
Koniec oftopu. Adres znasz ;-)
13 2018-02-26 17:00:41 Ostatnio edytowany przez Nirvanka87 (2018-02-26 17:01:23)
Myśl co chcesz ale przyjeżdżaj, napalaj...jeszcze Ciebie nakarmię!
Zrobię wszystko.
Tylko przyjedź i posiedź z moją córką, a ja w tym czasie wyskoczę z kumplami na piwo. Rany...jak ja o tym marzę!
ok nakarmieniem mnie przekonałeś, normalnie bym wybrała piwo z kolegami, ale w ciąży nie mogę piwa. Od razu mówię nie mam doświadczenia z dziećmi, mogę uszkodzić.
a tak swoją droga to żonę sobie znajdź- żony sa od tego
14 2018-02-26 17:02:22 Ostatnio edytowany przez cwany_gapa (2018-02-26 17:03:46)
cwany_gapa napisał/a:Myśl co chcesz ale przyjeżdżaj, napalaj...jeszcze Ciebie nakarmię!
Zrobię wszystko.
Tylko przyjedź i posiedź z moją córką, a ja w tym czasie wyskoczę z kumplami na piwo. Rany...jak ja o tym marzę!ok nakarmieniem mnie przekonałeś, normalnie bym wybrała piwo z kolegami, ale w ciąży nie mogę piwa. Od razu mówię nie mam doświadczenia z dziećmi, mogę uszkodzić.
O widzisz! To od razu przy okazji nauczę Cię przewijać ;-)
Żonę już mam. Przecież sam se ich nie urodziłem! ;-)
Musisz przeczytać w ulotce dołączonej do modelu.
Każda powinna mieć swoja specyfikację techniczną.
Pamiętaj, że jak przekroczysz dopuszczalną ilość to może to być podstawą do nie uznania gwarancji.
Tak jak w temacie. Tak teoretycznie, bez problemów z hormonami, czy psychiką. Taka normalna zdrowa kobieta. Tak poza tym jak to jest od strony kobiety? Ma ochotę dopiero gdy sie napali, czy aby napalić sie potrzebuje mieć tą tak zwaną "chcice"?
Jak słyszę/widzę słowo "chcica" to mi się niedobrze robi, litości...
Poziom libido to sprawa indywidualna, w dodatku nierzadko zmienna w czasie.
Ma ochotę dopiero gdy sie napali, czy aby napalić sie potrzebuje mieć tą tak zwaną "chcice"?
Mens are horny, womens get horny...
Mens are horny, womens get horny...
Mens...womens...po prostu peoples.
Nirvanka87 napisał/a:cwany_gapa napisał/a:Myśl co chcesz ale przyjeżdżaj, napalaj...jeszcze Ciebie nakarmię!
Zrobię wszystko.
Tylko przyjedź i posiedź z moją córką, a ja w tym czasie wyskoczę z kumplami na piwo. Rany...jak ja o tym marzę!ok nakarmieniem mnie przekonałeś, normalnie bym wybrała piwo z kolegami, ale w ciąży nie mogę piwa. Od razu mówię nie mam doświadczenia z dziećmi, mogę uszkodzić.
Żonę już mam. Przecież sam se ich nie urodziłem! ;-)
Czyli Ty na piwo, ja do dziecka i przed kominek z pełną lodówką, a żona do spa?
cwany_gapa napisał/a:Nirvanka87 napisał/a:ok nakarmieniem mnie przekonałeś, normalnie bym wybrała piwo z kolegami, ale w ciąży nie mogę piwa. Od razu mówię nie mam doświadczenia z dziećmi, mogę uszkodzić.
Żonę już mam. Przecież sam se ich nie urodziłem! ;-)Czyli Ty na piwo, ja do dziecka i przed kominek z pełną lodówką, a żona do spa?
Tak. Tylko nie pomyl mojego dziecka z lodówką, głodomorze ;-)
Nirvanka87 napisał/a:cwany_gapa napisał/a:O widzisz! To od razu przy okazji nauczę Cię przewijać ;-)
Żonę już mam. Przecież sam se ich nie urodziłem! ;-)Czyli Ty na piwo, ja do dziecka i przed kominek z pełną lodówką, a żona do spa?
Tak. Tylko nie pomyl mojego dziecka z lodówką, głodomorze ;-)
Postaram się, najwyżej po podpisujesz na takich przylepnych karteczkach co jest co
A Autor pewnie teraz poszedł w świat szukać tych kobiet, które nie mają problemów z psychika i hormonami, łatwiej by mu poszło jakby robił sondy, tudzież ankiety w przychodniach zdrowia.