Czy będzie z tego coś więcej? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy będzie z tego coś więcej?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez oceandrive_ (2018-02-24 16:52:31)

Temat: Czy będzie z tego coś więcej?

Na początku stycznia poznałam przypadkowo chłopaka, poprosił o mój numer i chciał się ze mną umówić. Z racji tego, że ja wtedy nie wiedziałam, czego chcę, zlewałam trochę jego wiadomości i raz go wystawiłam... Wiem, żałosne. Okazało się, że dołączyliśmy na te same warsztaty lingwistyczne i gdy się tam zobaczyliśmy, dołączyliśmy do jednej grupy i realizujemy razem projekt. Na tych warsztatach pytał ciągle, czy chcę gdzieś wyskoczyć potem, kiedy będę miała w końcu czas, ja to ciągle zlewałam, bo jakoś nie miałam ochoty z nim nigdzie wychodzić. Potem poznałam go lepiej i zaczął mi się w sumie podobać. Zapytałam go czy może chce coś porobić w weekend, zaprosił mnie do siebie, żebyśmy dokończyli razem rzeczy na warsztaty i wypili sobie jakiś alkohol. Zgodziłam się. Było bardzo miło, fajnie się gadało i skończyło się to seksem. Zostałam u niego na noc i wróciłam następnego dnia jakoś w południe. Jak wyszłam od niego, to napisał do mnie czy dotarłam do domu, że fajnie spędził ze mną czas itp. Ogólnie wydawało mi się, że jest zainteresowany, mówił, że mu się podobam itp. (ale to tez mógł tylko tak mówić..). Ogólnie teraz piszemy, ale tak głównie o sprawach językowych(związanych z warsztatami). Wczoraj napisał czy dzisiaj mogę się spotkać dokończyć przemówienie na zajęcia, pwoeidziałam, że tak ale tylko w określonych godzinach bo mam też inne plany. Napisał do mnie rano(spałam, nie widziałam tego), że jest akurat w mojej okolicy i moze wpasć, a po południu musi pomóc rodzicom. Odpisałam dopiero potem i on napisał, że w takim razie może lepiej załatwimy to przez Messengera, żeby nie tracić czasu na dojazd mad Byłam trochę w szoku... Bo w sumie zaczął mi się podobac i myślałam, że bedzie z tego cos więcej. Myślicie, że chcial tylko seksu ze mną?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy będzie z tego coś więcej?

Ciężko powiedzieć jakie miał na początku intencje. Może chciał tylko seksu, a może mu się podobałaś. Ale finalnie bzyknął Cię i chyba mu przeszło zainteresowanie.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy będzie z tego coś więcej?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024