Skąd nagła zmiana zachowania? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Skąd nagła zmiana zachowania?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Skąd nagła zmiana zachowania?

Od jakiegoś 1,5 miesiąca miałam świetny kontakt z Kamilem. Byłam przekonana wręcz, że to zmierza do czegoś więcej. Z jego inicjatywy byliśmy dwa razy na kawie, zaprosił mnie do kina, odprowadził pod dom, spędzaliśmy ze sobą strasznie dużo czasu, pisaliśmy codziennie. Ogólnie rozmawiając z nim czułam, że "to jest coś", nie potrafię nawet tego opisać, no ale wiecie o co chodzi.
Problem w tym, że coś się zmieniło w ostatni weekend. Przez cały poprzedni weekend nic nie pisaliśmy, tłumaczyłam sobie to tym, że uczył się do próbnej matury, którą mieliśmy w poniedziałek. Ale w szkole było strasznie dziwnie. Nie rozmawialiśmy w ogóle, a zawsze starał się coś inicjować. Szukałam z nim jakiegoś kontaktu, wprawdzie niebezpośrednio, bo mi dziwnie głupio (nie wiem czemu), ale na nic się to zdało. Mieliśmy iść do kina w tym tygodniu, ale nie z jego winy musiał wyjechać i do końca lutego się nie zobaczymy, bo ferie, a on musi tam zostać.

Nie wiem z czego ta zmiana może wynikać. Do tej pory to naprawdę wyglądało mi na coś poważnego i nie wiem co tłumaczy taki obrót spraw. Nie lubię żadnych poważnych spraw załatwiać przez internet, poza tym od kilku dni na fb prawie go nie ma. Co mam zrobić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Skąd nagła zmiana zachowania?

Zadzwoń i umów się na rozmowę.

3

Cyngli napisał/a:

Zadzwoń i umów się na rozmowę.

Jeszcze na początku lutego zepsuł mu się telefon i powiedział, że nie będzie go naprawiać tylko na feriach kupi sobie nowy. Więc teraz to odpada, bo po prostu nie ma telefonu. Poza tym może po prostu on zaczął zauważać, że to idzie w stronę czegoś więcej, a że nie chce, to się zaczyna odcinać? Chociaż w takim razie nie rozumiem jego wychodzenia z inicjatywą wcześniej sad

4

patrycja2282 napisał/a:

Jeszcze na początku lutego zepsuł mu się telefon i powiedział, że nie będzie go naprawiać tylko na feriach kupi sobie nowy.

Dobry patent aby urwać kontakt z kobietą smile "zepsuł mi się telefon, jak za kilka tygodni kupię nowy wtedy się odezwę" pewnie telefonu nadal nie kupił? smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Skąd nagła zmiana zachowania?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024