Marzę aby tam pojechać, ale jakoś ciągle mam pod górkę.
Czy ktoś z Was był tam? Jak wrażenia?
Drugim marzeniem jest wejść na Ayers Rock :-)
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Kto mnie zabierze do Kyoto? ;-)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Marzę aby tam pojechać, ale jakoś ciągle mam pod górkę.
Czy ktoś z Was był tam? Jak wrażenia?
Drugim marzeniem jest wejść na Ayers Rock :-)
Zabrać, nie zabiorę ale sama rozmyślam o Japonii odkąd dowiedziałam się o bezpośrednich lotach z Polski.
Nadal jesteś zainteresowana? Czy może zrealizowałaś?
O Australii na razie nie myślę. Już prędzej Nowa Zelandia.
Taaak, też czytałam o bezpośrednich lotach, nawet nie aż tak tragicznie drogo to wychodziło
Japonia jest moim marzeniem już od lat, ale nie ograniczyłabym się do Kyoto, chcę też zwiedzić Tokio, Osakę, górę Fuji koniecznie chcę zobaczyć, las Aokigahara...i najlepiej wszystkie inne miasta, miasteczka, zabytki, atrakcje, wszystko!
Ale ponieważ póki co nie jest to w zasięgu moich możliwości, to planuję wyprawę do Warszawy - można tam zwiedzić ambasadę Japonii, Muzeum Azji i Pacyfiku oraz Muzeum Sztuki i Techniki Japońskiej. Taka tam namiastka
luc, Nowa Zelandia tez fantastyczna! Przecudowne, wrecz mistyczne krajobrazy. Matko, az mi zal, ze siedze w pracy, zamiast byc tam, gdzie mnie nie ma!
O Kyoto marze, bo zauroczyly mnie tamtejsze ogrody. Zaraz niedaleko jest bambusowy las, cos niesamowicie pieknego, czego nie ma chyba nigdzie indziej.
Ale bede tam, jak slowo daje, to nie lot w kosmos przeciez. Tylko nie wiem, kiedy
Aya, takie namiastki nie dla mnie. Ja musze poczuc, poodychac, pomacac i w ogole... Wchlonac aure miejsca, az mi bedzie sie uszami wylewac
Znajomy był w zeszłym roku w Japonii. Wrażenia? Japonia ładna, ale Japończycy dziwni.... i nie znają angielskiego:D
Martainn, mialam podobne spostrzezenia po pobycie we Francji
W Paryzu nie bylo problemu, ale juz np. w takim Gouvieux...Obsluga hotelu mowila po angielsku tak, jak my po francusku
Moja kuzynka niebawem wybiera się do Japonii, zresztą już po raz trzeci. Ona jeździ tam do pracy (jest muzykiem), ale ma na tyle wolnego czasu, że trochę może także pozwiedzać. Podobało jej się, ale twierdzi, że poza tym, że to zupełnie inna kultura, co jest zwyczajnie ciekawe, szału nie ma.
Za to inna znajoma jest zachwycona. Po powrocie nawet zaczęła uczyć się ich języka. Widziałam też sporo zdjęć - mnie urzekły.
Z kolei Australia to niespełnione marzenie mojego taty. Zresztą gdyby nie wprowadzony stan wojenny, to prawdopodobnie dziś właśnie stamtąd bym do Was pisała .
ojej, Olinka, żałuję, że stamtąd nie piszesz. Może bym się wprosiła do Ciebie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Kto mnie zabierze do Kyoto? ;-)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024