Moja kobieta mnie oszukuje mówić że wszystko mi powiedziała o swoich wyskokach jak byłem w zakładzie karnym lecz wiem ze mnie klamie, mam rozmowy miejsca spotkań itp... Wiem o wszystkim a nadal klamie co robić?
Kocham swoją partnerkę nad życie ale caly czas mnie oszukuje i nie mowi prawdy, moze z powodu ze boi się mojej reakcji... Lecz nie potrzebnie ponieważ wszystko wiem co wyprawilaa jak byłam w zakladzie karnym... Mam wszystko bilingi, logowania, rozmowy strony, mapy, miejsca odwiedzin wszystkich itp... Lecz zastanawiam się czy to ma sens jeśli nie mówi mi prawdy... Kocham ja nad zycie i nie zostawię, wybacze wsYstko ale oczekuje prawdy...
3 2018-02-07 10:28:13 Ostatnio edytowany przez BelleDeNuit (2018-02-07 10:28:52)
A jak długo byłeś w tym zakładzie karnym?
Bo czytając Twój post, ja widzę że słusznie się boi.
Moja kobieta mnie oszukuje mówić że wszystko mi powiedziała o swoich wyskokach jak byłem w zakładzie karnym lecz wiem ze mnie klamie, mam rozmowy miejsca spotkań itp... Wiem o wszystkim a nadal klamie co robić?
Ty miałeś "wyskok" zakończony w ZK więc chyba jesteście kwita?
A tak na marginesie-jak chcesz kontrolować swoją kobietę i męczyć ją chorą zazdroscią to najlepiej będzie jak zaczniesz przestrzegać prawa
Jeśli jesteś pewny tego że kłamie to po prostu zerwij z nią