przyjaciel czy coś więcej? w co on ze mną pogrywa? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » przyjaciel czy coś więcej? w co on ze mną pogrywa?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: przyjaciel czy coś więcej? w co on ze mną pogrywa?

Mam przyjaciela, którego znam od 1,5 roku, poznaliśmy się w pracy - typ mega inteligentna bestia do tego jest wyjątkowy po prostu... miał dziewczynę, potem było zdrada, zerwanie itp, ja to wszystko widziałam, że tak powiem i generalnie byłam jego znajomą w tych chwilach, ciężkich, potem go pocieszałam itp, ale nie widziałam się raczej w innej roli niż po prostu znajoma. W okresie miej więcej od sierpnia, zaczął mieć do mnie dość dziwne teksty w stylu, że jestem wyjątkowa, a przy okazji cały czas mówił o byłej...zrobiłam mu awanturę, że nie będę słuchać o jego byłej i mu trochę pocisnęłam, że pomiędzy nami nie ma żadnej chemii, no już myślałam, że nie będzie chciał się ze mną zadawać po czymś takim bo nawet ja sama przed sobą stwierdziłam, że przegięłam, ale on nie, cały czas się ze mną chciał zadawać itp, ale przestał mi posyłać takie teksty, stwierdziłam, że ok wszytko wróciło do normy, nawet mu powiedziałam, że powinien zacząć się rozglądać za jakąś dziewczyną dla siebie...od grudnia znowu się zaczęło ostatnie spotkanie, siedzieliśmy i stwierdził, że jestem nadzwyczajna i że on nie ma przyjaciółek bo dla niego ideałem jest partnerka, która jest jego przyjaciółką i kochanką...co ja odpowiedziałam, że ciężko będzie taką znaleźć..wiem nie jestem za fajna, ale nie czuję do końca, że to jest szczere? nie mam w sumie podstaw, żeby myśleć, że chce mi zrobić krzywdę, ale z tyłu głowy mam to, że jest piekielnie inteligenty, z tamtą dziewczyną nie łączyło go żadne połączenie duchowe, a raczej tylko łóżkowe i działał bardzo szybko, do tego raczej nie jestem w jego typie urody, więc na tej podstawie wysnuwam swoją teorię, że to nie jest to co myślę, ale pytanie co w takim razie tongue może wy macie jakieś rady czy podobne doświadczenia?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez balin (2018-02-05 22:33:53)

Odp: przyjaciel czy coś więcej? w co on ze mną pogrywa?

A skąd nam to wiedzieć? Skoro on taki mega inteligentny, to pewnie nie ma problemu ze znalezieniem dziewczyny. Jeżeli zagaduje do Ciebie, to może się w Tobie podkochuje, a ty kierujesz się tylko niskim poczuciem własnej wartości.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » przyjaciel czy coś więcej? w co on ze mną pogrywa?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024