Dlaczego on mnie wykancza? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dlaczego on mnie wykancza?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Dlaczego on mnie wykancza?

Tak jak w temacie. Byl w 2016 romans i jednorazowy sex po czym się wycofalam a on od tamtego czasu nalega co jakiś czas. Wtedy gdy nie ma kogoś pod ręką i traktuje mnie jak sexualne zastępcze pogotowie. Potrafi mnie zelgac wyzwać i zanizyc poczucie wartości. Obecnie spadlo mi i zauwazylam ze jestem w grze i to z silnym przeciwnikiem. Bledem bylo ze chciałam z nim związku a on nie chcial nawet o tym słyszeć. Przerobil mi psychikę tak ze szok, w czule punkty trafil, wyzywal i obrazal przy czym spotkanie proponował..Z innymi kobietami byl w związku a mnie od poczatku ponizal. Odcielam się, nie odczytuje wiadomości, tel nie odbieram. Zauwazylam ze za wszelka cenę udowadnia mi jakies potknięcia, zaznacza ze mam czuć się przegrana itp. Po co on tak robi a jednocześnie wola na sex ? To zakrawa na psychiczna wariacje. Gdyby chcial związku to by od poczatku się staral a nie byłby z inna, a byl.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego on mnie wykancza?

Odpowiedz na tytulowe pytanie: bo mu na to pozwalasz.

3

Lady wyżej ma niestety rację...

Czy lubisz siebie? Jeśli tak, to dlaczego siebie nie szanujesz?

Nie pozwalaj się tak traktować, bo godność i szacunek do samego siebie to jedne z nielicznych rzeczy, które mamy naprawdę na własność.

Na Twoim miejscu ucięłabym całkowicie kontakt z tym mężczyzną.

4 Ostatnio edytowany przez Koczek (2018-02-04 23:33:42)

Urwij kontakt i zapomnij o typku. A jakby coś, to można stalking złosic na policję.

5

Sama stwierdzasz w tytule,że on Cię wykańcza. Zdajesz sobie sprawę z tego jaki wpływ ma ta relacja na Ciebie i Twój komfort psychiczny. A skoro wiesz to dlaczego na to pozwalasz? Masochistką chyba nie jesteś...
Kontakt niewątpliwie trzeba całkowicie zerwać, jeśli on na siłę będzie w tym przeszkadzał - groził,obrażał,nachodził itd - można i trzeba to zgłosić na policję, numer tel zmienić.
On Cię wykańcza,bo wie,że może sobie na to pozwolić. I trzeba mu to wybić z głowy,bo inaczej zniszczy Cię jeszcze bardziej.
Jeśli chodzi o dotychczasowe zniszczenia psychiczne,jeśli nie potrafisz sama się pozbierać to jak najbardziej możesz skorzystać z pomocy psychologa. I miej tą drugą opcję na uwadze, nie próbuj za wszelką cenę sama walczyć jeśli będziesz czuła,że nie dasz rady,bo tylko się dobijesz.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dlaczego on mnie wykancza?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024