Witam. Od paru dni występuje u mnie spore krwawienie głównie na kolor brązowy(miedziany) już jakieś 3/4 dni oraz od dzisiaj zaczęło mnie szczypac.
Zrobiłam test ciążowy ponieważ boję się że może to być przez ciążę ale pokazał jej brak
Czy możecie mi pomóc co to może być
Na wykrycie ciązy może być za wcześnie, możesz zrobić test z krwi BETA hcg na potwierdzenie/ wykluczenie ciąży. Aczkolwiek przede wszystkim to musisz iść do ginekologa, bo Twoje objawy mogą wskazywać na wiele schorzeń, a mogą też nie oznaczać nic.
Na wykrycie ciązy może być za wcześnie, możesz zrobić test z krwi BETA hcg na potwierdzenie/ wykluczenie ciąży. Aczkolwiek przede wszystkim to musisz iść do ginekologa, bo Twoje objawy mogą wskazywać na wiele schorzeń, a mogą też nie oznaczać nic.
Jeszcze jakbym mogła coś dopisać to to że podczas stosunku mój chłopak gdy miał wstępny wytrysk to wtedy jeszcze tego nie zrobiliśmy.
Umyl swojego penis i chcieliśmy spróbować więc po krótkiej chwili prserwalismy chciałabym dodać że mój chłopak nie dostał już tego prawdziwego wytrysku we mnie nawet nie było widać żeby mu się coś zmieniło a dopiero ok 10 później doszedł
ale Ty się ciąży boisz, czy plamienia? nikt nie jest jasnowidzem, nie można diagnozować ludzi na odległość, tym bardziej jak nie jest się lekarzem. Nie wazne co tutaj przeczytasz i tak musisz iść do lekarza, zeby dowiedzieć się w czym leży problem. no albo nie iść do lekarza i olać swoje zdrowie, co w przyszłośći może nieść różne konsekwencje, aczkolwiek nie musi
Jeśli swędzi i szczypie, to masz infekcję.
Do lekarza pora iść.
Stosunek przerywany nie jest formą antykoncepcji. Nawet jak się kochacie bez zabezpieczenia, a chłopak dojdzie poza Tobą dopiero kilka minut później to wcale nie znaczy, że Ty na 100% nie zajdziesz w ciążę. I co to jest wstępny wytrysk? Bo ja się w życiu nie spotkałam z wstępnym i prawdziwym wytryskiem...