Witajcie
Mam problem. Pojawiła mi sie narośl przy odbycie. Jakies pomysły?
zmniejszacz.pl/zdjecie/2018/1/26/10665688_51EFD61B-4B00-4F6B-89C0-7609DDE56AEF.png - link do foto
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Problem z narosła przy odbycie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witajcie
Mam problem. Pojawiła mi sie narośl przy odbycie. Jakies pomysły?
zmniejszacz.pl/zdjecie/2018/1/26/10665688_51EFD61B-4B00-4F6B-89C0-7609DDE56AEF.png - link do foto
pora do lekarza. Weź od razu skierowanie do psychologa skoro do lekarza nie poszłaś, a na forum zdjęcia wstawiasz.
Wilk inaczej zator okołodobytniczy, Cyclo 3 fort i masc na hemoroidy powinno zniknac po 2 tygodniach, jesli nie trzeba usunac zabiegowo. Zmiana jednak nie jest duza, mysle ze jest szansa ze samo sie wchlonie. Jak sie nie boisz to mozesz jeszcze wybrac sie na hirudoterapie
No i wiecej ruchu mniej siedzenia profilaktycznie.
Wilk inaczej zator okołodobytniczy, Cyclo 3 fort i masc na hemoroidy powinno zniknac po 2 tygodniach, jesli nie trzeba usunac zabiegowo. Zmiana jednak nie jest duza, mysle ze jest szansa ze samo sie wchlonie. Jak sie nie boisz to mozesz jeszcze wybrac sie na hirudoterapie
Co wilk ? Co wilk ? Już od razu coś na wilki zwalają.
A autorka się ładnie uśmiechnęła na tym zdjęciu.
Hemoroidy. Więcej się ruszaj i jedz więcej błonnika.
Małpa69 napisał/a:Wilk inaczej zator okołodobytniczy, Cyclo 3 fort i masc na hemoroidy powinno zniknac po 2 tygodniach, jesli nie trzeba usunac zabiegowo. Zmiana jednak nie jest duza, mysle ze jest szansa ze samo sie wchlonie. Jak sie nie boisz to mozesz jeszcze wybrac sie na hirudoterapie
Co wilk ? Co wilk ?
Już od razu coś na wilki zwalają.
No wilk wilk, utarło się, że wilk to zapalenie pęcherza, ale tak na prawdę to właśnie potoczna nazwa zatoru okołoodbytniczego. Robi się od siedzenia na twardym czy też zimnym, z powodu małej ilości ruchu, a także z powodu częstych zaparć.
Także wilku uważaj na wilka.
Wilk może choć nie musi wiązać się z hemoroidami.
Tylek jak tylek nie takie rzeczy widzialam ;p
Małpa69 napisał/a:Wilk inaczej zator okołodobytniczy, Cyclo 3 fort i masc na hemoroidy powinno zniknac po 2 tygodniach, jesli nie trzeba usunac zabiegowo. Zmiana jednak nie jest duza, mysle ze jest szansa ze samo sie wchlonie. Jak sie nie boisz to mozesz jeszcze wybrac sie na hirudoterapie
Co wilk ? Co wilk ?
Już od razu coś na wilki zwalają.
Tak,kosmato
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Problem z narosła przy odbycie
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024