Grudki po trądziku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Grudki po trądziku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Grudki po trądziku

Jak w temacie. Od lat walczę z trądzikiem, ale teraz nowy problem...po niektórych opryszczkach to "coś" zostaje pod skórą, skóra się już zasklepiła, ale po pryszczu zostaje taki guzek, nie jest on najmniejszy, nawet dość twardy hmm Myślałam, że to zniknie, ale nic z tego, mam już kilka takich od prawie roku...wie ktoś jak takie grudki likwidować? Laserowo czy peeling? Może coś innego jeszcze? Już jestem zdesperowana żeby się tego pozbyć, a niestety jest to w widocznym miejscu na szyi...

I drugie pytanko, jak radzicie sobie z małymi bliznami po trądziku?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Grudki po trądziku

Guzki to bym u dermatologa sprawdziła, byłaś?
Blizny u kosmetyczki/dermatologa kwasami. Kilka zabiegów i ładnie wszystko schodzi.

3

Lady Loka napisał/a:

Blizny u kosmetyczki/dermatologa kwasami. Kilka zabiegów i ładnie wszystko schodzi.

Nie byłam jeszcze u dermatologa.

Z barków i dekoltu też? Ile takie zabiegi kosztują?

4

tradzik11111 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Nie byłam jeszcze u dermatologa.

Z barków i dekoltu też? Ile takie zabiegi kosztują?

No to wio do dermatologa smile forum za Ciebie wszystkiego nie zrobi. Lekarz powinien być pierwszą opcją.
jak w google wpiszesz oczyszczanie kwasami to wyskakuje, że nawet całe ciało można.
Nie wiem jakie są ceny, ale skoro regulacja brwi ma różne ceny w zależności od gabinetu, to kwasy pewnie też wink

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Grudki po trądziku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024