Pisałem z dziewczyną straszą o rok przez 6 miesięcy spotkaliśmy się kilka razy na początku miała być to tylko przyjaźń ona była po rozstaniu z chłopakiem. Ona się zakochała we mnie a ja nie przeszkadzalo mi że jest starsza ode mnie wiem że to nie dojrzałe ale teraz tak nie uważam. Pisaliśmy później bardzo rzadko. Ja miałem dziewczynę ona spotykala się z jakimś kolegą. Od ostatniego naszego spotkania minęło 2.5 roku i chciałbym teraz się z nią spotkać myślicie że mamy szansę być razem? Dziękuję i proszę o pomoc.
Hehehe. Czyli tak. Poznałeś dziewczynę. Fajna była, ok się pisało. Dziewczyna wyznała Ci miłość, ale ją olałeś bo miałeś dziewczynę. No ale teraz dziewczyna Cię rzuciła więc czemu by nie spróbować bezpiecznie wylądować w ramionach tamtej? Sprytnie wykombinowane.
Ale prawdopodobnie minęło zbyt wiele czasu i już przejrzała na oczy.
Hehehe. Czyli tak. Poznałeś dziewczynę. Fajna była, ok się pisało. Dziewczyna wyznała Ci miłość, ale ją olałeś bo miałeś dziewczynę. No ale teraz dziewczyna Cię rzuciła więc czemu by nie spróbować bezpiecznie wylądować w ramionach tamtej? Sprytnie wykombinowane.
Ale prawdopodobnie minęło zbyt wiele czasu i już przejrzała na oczy.
Dziewczyne miałem później i nie rzuciła mnie tylko rozstalismy po prostu była to wspólna decyzja.
A macie ze soba caly czas kontakt?
Trzeba zaproponowac spotkanie i niech sie rozwija ![]()
A macie ze soba caly czas kontakt?
Trzeba zaproponowac spotkanie i niech sie rozwija
Kontaktu za bardzo nie mamy ostatni raz pisałem miesiąc temu.