Czesc
w pazdzierniku poronilam, w grudniu zaszlam w druga ciaze. Panicznie sie boje kolejnego poronienia. Czy ktos tez tak ma? Mam koszmary, budze sie zlana potami, wczoraj cala noc przeplakalam.
nie stresuj się! Wiem, że łatwiej to powiedzieć niż zrobić, ale stres nie wpływa dobrze. Pomyśl, że co ma być do będzie. Może wizyta u psychologa?
Są rzeczy na któych wpływu nie mamy. Prawidłowy przebieg ciąży ze szczęśliwym zakończeniem czasami do takich należy. Na wczesnym etapie ciąży możesz tylko czekać, tu organizm działa.
Jeśli jesteś zdrowa, jeśli zarodek jest zdrowy i silny, wszytsko będzie dobrze.
Poroniłam dwa razy pod rząd, potem trafiłam do lekarza, który pomógł mi donosić kolejną ciążę, a teraz jestem na finale drugiej.
Jeśli wszytsko będzie ok, to nie martw się tym pierwszym poronieniem, zdarza się znacznie częściej niż myślisz. Jeśli coś pójdzie nie tak, musisz się zbadać i znaleźć dobrego lekarza, żeby Ci pomógł w kolejnej ciąży.
Kciuki i głowa do góry!
Cześć dziewczyny, piszę aby uaktualnić sytuację Dzidzi ma się dobrze! Chociaż był chwila, że byłam pewna, że ono umarło, bo minęły mi wszystkie objawy!
Dziękuję za słowa wsparcia
Czekam na drugi trymestr jak na zbawienie!
Ściskam :*