planowana zdrada - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: planowana zdrada

witam musze sie gdzies wygadac otoz wiem ze moj facet planuje zdrade za kilka dni wyjezdzam  na tydzien a on przeglada portale erotyczne wiem o tym poniewaz korzystam z jego starego telefonu ktory jest polaczony z obecnym wszystko co oglada widze trwa to od dluzszego czasu  .Nasze zycie seksualne dla mnie nie jest najlepsze wkradla sie rutyna i nuda moze i on tak mysli .JEDNAK JA NIE PLANUJE ZDRADY .MILCZE pewnie kiedys wybuchne.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: planowana zdrada

Musisz sobie uświadomić że on nie musi czekać aż wyjedziesz na tydzień żeby pójść na dziwki. Może to zrobić w każdym momencie, nawet teraz. Niepotrzebnie się nakręcasz.

3

marysia1243 napisał/a:

witam musze sie gdzies wygadac otoz wiem ze moj facet planuje zdrade za kilka dni wyjezdzam  na tydzien a on przeglada portale erotyczne wiem o tym poniewaz korzystam z jego starego telefonu ktory jest polaczony z obecnym wszystko co oglada widze trwa to od dluzszego czasu  .Nasze zycie seksualne dla mnie nie jest najlepsze wkradla sie rutyna i nuda moze i on tak mysli .JEDNAK JA NIE PLANUJE ZDRADY .MILCZE pewnie kiedys wybuchne.

I nadal nazywasz go swoim facetem?

4

Nie wiem jak długo jesteście razem ale On według Ciebie myśli o zdradzie, wasze życie erotyczne dla Ciebie nudne wkradła się rutyna, co będzie dalej? Może lepiej się rozmówić a być może się rozstać.

5

Są takie kamerki ukryte w misiach pluszowych - po to, by sprawdzać, jak się niania spisuje. Może sobie taką kup i go nagraj? big_smile

Po pierwsze: oglądanie takich stron nie musi świadczyć od razu o chęci zamówienia sobie kogoś. Może to będzie kiepski przykład, bo mój były to psychol, ale on oglądał takie strony z ciekawości, nawet przy mnie. Patrzył sobie, jak się panny cenią, śmiał się i komentował. Jestem pewna na 100%, że akurat takiej panienki sobie nie wziął. Aha, zapomniałabym zaznaczyć, że ja również sobie z ciekawości patrzyłam na płatnych (i niepłatnych, w zależności od charakteru portalu) facetów, jak jego w pobliżu nie było - nie chciałam go zdradzić.
Po drugie, jak zmartwiony86 napisał: on nie musi koniecznie czekać na Twój wyjazd, ba, może nawet za to nie płacić. Jeśli ktoś będzie chciał zdradzić, to zdradzi.
Po trzecie: jeśli widzisz, że w Wasze życie erotyczne wdarła się rutyna i jak wywnioskowałam Tobie to przeszkadza, to może warto byłoby tę sferę odświeżyć?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024